Interactive Intelligence Group Inc., furnizor global de soluţii software şi servicii dezvoltate pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor, a primit titlul de Compania Anului în America de Nord în domeniul sistemelor pentru centre de contact, oferit de compania de consultanță Frost & Sullivan.

Potrivit raportului întocmit de Frost & Sullivan, “Interactive Intelligence este un lider strategic în toate aspectele legate de sistemele software pentru centre de contact, fapt dovedit prin inovarea portofoliului de produse, precum și prin modul în care se adresează nevoilor de bază ale clienților prin scalabilitate, fiabilitate și flexibilitate în implementarea soluțiilor.”

Produsul de referinţă al Interactive Intelligence, Customer Interaction Center (CIC), este o platformă all-in-one ce poate fi implementată atât la locație cât și în cloud. Aceasta oferă aplicaţii pentru centrele de contact, precum şi aplicaţii pentru comunicaţii integrate destinate utilizatorilor de business, indiferent de dimensiunea companiei.

Titlul de „Compania Anului în America de Nord în domeniul sistemelor pentru centre de contact” este acordat anual de Frost & Sullivan unui singur furnizor, în funcție de performanțele înregistrate de acesta la următoarele categorii: strategia de creștere; implementarea strategiei de creștere; gradul de inovare al produselor și tehnologiilor; generarea de valoare pentru clienți și poziționarea pe piață.

Interactive Intelligence și-a surclasat primii doi competitori cu un scor general de 9,0 din 10,0, comparativ cu 8,8, respectiv 8,1. (Nota: Pentru a rămâne imparțiali, protejând în același timp interesele competitorilor, Frost & Sullivan nu dezvăluie numele celorlalți furnizori analizați.)

Interactive Intelligence a obținut un punctaj foarte ridicat pentru activitățile care aduc valoare adăugată clienților, dar și pentru poziționarea pe piață, având scoruri de peste 9,5 la ambele categorii.

Într-o declarație din raport, cu privire la calitatea de lider a Interactive Intelligence în generarea de valoare adăugată pentru clienți, Frost & Sullivan menționează: “Gama de produse all-in-one a Interactive Intelligence… rezonează cu clienții care doresc să utilizeze o gamă largă de soluții pentru comunicații și centre de contact, fără a întâmpina problemele pe care le au de obicei produsele altor furnizori. În cele mai multe cazuri, această arhitectură le permite clienților să adauge funcționalități fără a fi nevoie de servere suplimentare, ceea ce reduce costurile și complexitatea proiectelor.”

În ceea ce privește leadership-ul demonstrat de Interactive Intelligence în poziționarea pe piață, Frost & Sullivan a adăugat: “Interactive Intelligence a depus eforturi considerabile în creșterea scalabilității, a funcționalității și fiabilității produselor sale de bază, ceea ce a condus la creșterea cotei de piață și câștigarea de noi puncte de sprijin și în alte domenii. Creșterea scalabilității permite poziționarea în cadrul companiilor mari din întreaga lume.”

Aceasta este a treia oară când Interactive Intelligence este numită de către Frost & Sullivan Compania Anului în America de Nord în domeniul sistemelor pentru centre de contact.

Pentru a descărca raportul complet Frost & Sullivan, vizitați: http://www.inin.com/resources/ProductLiterature/Frost-and-Sullivan-NA-Contact-Center-Company-of-the-Year-Award.pdf