Tinerii cu idei revoluționare sau pur și simplu „outside the box“ sunt invitați să se înscrie în Innovation Labs, începând cu 21 februarie. Innovation Labs este un program care le va stimula creativitatea și  va antrena spiritul antreprenorial al, poate, viitorilor mari nume în business-ul românesc. Innovation Labs, cel mai mare program de pre-accelerare din România, se află la a treia ediție și este organizat de Tech Lounge cu sprijinul Orange, Carrefour, Microsoft YouthSpark și Romanian-American Foundation.

Competiția îi vizează pe toți tinerii pasionați de tehnologie, dar și pe cei cu idei noi în design, marketing, comunicare publică sau pe cei atrași de lucrul efervescent într-o echipă dinamică. Sunt așteptați atât cei care își doresc experiența construirii unui produs IT&C, cât și cei care au făcut deja primii pași antreprenoriali și sunt în căutare de parteneri sau sprijin.

Innovation Labs debutează prin două Hackathoane, care vor avea loc simultan în București și Cluj, pe 7 martie. Timp de 24 de ore tinerii participanți vor lucra în echipă pentru a transforma o idee tehnică într-un prototip minimal, reușind în final să convingă publicul și juriul de potențialul său.

Răzvan Rughiniș, co-fondator Innovation Labs: „Innovation Labs este locul în care tinerii vin cu idei și ies cu prototipuri. Programul a devenit tot mai mult centrat pe produse: și la Hackathon, și în perioada de pre-accelerare, echipele lucrează cot-la-cot, împreună cu mentorii, pentru a crea soluții IT&C surprinzătoare și practice. Acum, la a treia ediție, programul a crescut mult. Ni s-au alăturat parteneri din industrie și media care vor să-i găsească și să-i susțină pe tinerii creativi și curajoși. Devine tot mai ușor să creezi tehnologii, provocarea este chiar să o faci! Mă aștept ca și în acest an la Demo Day să vedem echipe tinere puternice și prototipuri inspirate.”