InfoTouch iTab 971 Dual Core cu procesor RK3066 Dual Core si Quad Core GPU Mali400, ecran de 9.7 inchi IPS 1024×768 capacitiv, 2 Gb ROM, 1Gb RAM, 16Gb flash care ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean poate fi acum comandata la pretul promotional de 999 LEI.

Noua tableta pc InfoTouch iTab 971Dual Core vine sa completeze gama de tablete PC iTab si se adreseaza atat segmentului home-user cat si segmentului bussiness.

Tableta InfoTouch iTab 971 Dual Core dispune de un ecran 9.7″ IPS cu rezolutia 1024×768, tehnologie capacitiva 10 puncte, procesor dual core Rockchip Cortex A9 RK3066 la 1,6 Ghz, 2Gb ROM, 1Gb RAM, 16 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth, 1 port microUSB/OTG pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si pentru conectarea de device-uri externe: modem 3G, tastatura, mouse.1 port micro HDMI ce permite vizualizarea de firlme full HD pe TV-ul dumneavoastra.

Android 4.1 preinstalat pentru o performanta crescuta

Viteza de reactie si grafica imbunatatita, tastatura mai inteligenta ( include si tastatura cu diacritice romanesti), aplicatie de cautare imbunatatita, update al aplicatiilor inteligent, browser internet cu performante imbunatatite pentru o incarcare mai rapida a paginilor web.

IPS display

Bucura-te alaturi de cei dragi atunci cand vizionati filme, poze din albumul de familie sau va jucati.

Ecranul de tip IPS (In-Plane Switching-ecranul LED folosit prima data pe iPad1) permite vizionarea de imagini clare, fara distorsiuni de culoare, viu colorate, din orice unghi pana la 178 de grade, indiferent cum rotim sau inclinam tableta, ceea ce ofera un confort sporit pentru ochi atunci cand citim ore intregi.

Grafica performanta

Tableta are incorporat un Quad Core GPU Mali 400 ce asigura o experienta placuta in jocurile 3D sau rularea filmelor Full HD atat pe tableta cat si prin portul HDMI pe un LCD TV, in acelasi timp.

Conexiune HDMI

Tableta dispune de un port HDMI ce suporta functia de ” twin” adica ceea ce ruleaza pe tableta se poate vizualiza si pe LCD TV , in acelasi timp.

Puteti acum sa va jucati impreuna cu prietenii, tableta devenind o adevarata consola de jocuri, prin utilizarea portului HDMI si conectarea la un LCD-TV de dimensiuni mari sau urmarii un film pe TV-ul dumneavoastra.

Bateria de capacitate mare din interiorul tabletei asigura o autonomie de cel putin 8 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare si dispune de functia picture-in picture, putand astfel urmarii un film in timp ce navigati pe internet sau editati un document.

Conexiune WiFi si Bluetooth pentru mobilitate maxima!

Tableta iTab 971 Dual Core dispune de conexiune Bluetooth ce poate asigura interconectarea cu diverse periferice: casti audio Bluetooth, boxe audio Bluetooth, tastatura Bluetooth, GPS Bluetooth, game-paduri Bluetooth.

Noua tableta pc  iTab 971 Dual Core vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market ( Google Play) preinstalat, cea ce permte accesul la cele peste 600000 de aplicatii si jocuri, E-reader de carti electronice, Gmail,  Player Video, Player audio. Flash Player 11.1

Avand un pret promotional de 999 lei, tableta InfoTouch iTab971 Dual Core poate fi testata si comandata acum si din showroom-urile  sau de pe magazinele Related