Huawei Consumer Business Group România, subsidiara locală a liderului în tehnologie la nivel global și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, anunță numirea lui Călin Clej în funcția de Director de Marketing. Călin Clej are peste 17 ani de experiență în marketing strategic, în crearea și consolidarea imaginii de brand, dar și cunoștințe solide în industria produselor de larg consum, ocupând anterior o poziție de leadership regional în rolul de Director de Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

“Huawei a înregistrat în ultimii ani cea mai accelerată creștere în rândul producătorilor de smartphone-uri atât la nivel global, cât și în România, iar eforturile de marketing sunt esențiale pentru menținerea și consolidarea acestui trend dinamic al brandului pe piața locală. Considerăm că expertiza vastă a lui Călin Clej și performanțele profesionale în zona de marketing atât la nivel local, cât și la nivel internațional, într-o industrie extrem de competitivă și dinamică, așa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei, în efortul său de a aduce brandul nostru global mai aproape de consumatorii români”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager, Huawei CBG România.

Din noua poziție, Călin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar și de elaborarea strategiilor de marketing și activărilor de brand pentru Huawei Consumer Business Group România, precum și de adaptarea  capabilităților echipei de marketing către dezvoltarea și managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

“Sunt încântat să mă alătur unuia dintre cei mai  prolifici și dinamici jucători globali în domeniul tehnologiei din ultimul timp. Consider că am ajuns într-o poziție matură în cariera mea în care anii de experiență pe piața locală, dar și regională, îmi oferă resursele necesare pentru a aduce personal valoare adăugată într-o industrie inovativă și a folosi ca inspirație o viziune de creștere revoluționară precum cea a Huawei. Sunt recunoscător liderilor Huawei pentru că m-au acceptat în echipa de conducere locală – sunt la fel de entuziasmat pentru ceea ce vom descoperi împreună pe parcursul acestei călătorii, de la bine la extraordinar în România pentru businessul Huawei, dar în același timp sunt conștient că acest drum presupune dedicare, perseverență și concentrare. Sunt pregătit să facem lucrurile posibile (make it possible)”, a declarat Călin Clej, Director de Marketing, Huawei CBG Romania