HTC, unul dintre liderii globali în inovaţie şi design pentru dispozitive mobile, încurajează mișcarea și stilul de viață activ prin inițiativele care ajută utilizatorii să practice sportul și să profite la maximum de antrenamentul din viața de zi cu zi.

 

Ca parte a strategiei globale, HTC explorează permanent noi moduri prin care să sprijine şi să inspire sportivii amatori și profesioniști și să rescrie regulile privind monitorizarea, antrenamentul şi optimizarea performanței. Astfel, compania susține echipa  Smart Athletic Sport Club, pentru a doua oară la evenimentul Triathlon Challenge, ce are loc în Mamaia în perioada 4-6 septembrie, în calitate de sponsor și partener tehnologic. Totodată, HTC încurajează ciclismul la evenimentul Ciclaton, ce se desfășoară între 2 – 6 septembrie în 11 orașe din Transilvania.

 

La Triathlon Challenge Mamaia, HTC îi așteaptă pe cei aproximativ 1.400 de participanți să descopere noul HTC One M9 și dispozitivele din familia Desire. Ediția din acest an a evenimentului din România a devenit Cupa Europeană Premium a Triathlon, care include și competiția Holten Triathlon din Olanda, și reprezintă etapa finală a Romanian Triathlon Series. România devine, astfel, una dintre țările europene cu un potențial enorm de creștere în domeniul evenimentelor sportive și competiționale, iar HTC se implică activ și își concentrează ambiția, talentul şi pasiunea pentru a dezvolta noi moduri prin care să-i susțină pe sportivi.

 

Între 2 și 6 septembrie, HTC va fi alături de cei aproximativ 45 de sportivi care vor parcurge mai mult de 660 de kilometri pe bicicletă la Ciclaton, primul eveniment ciclist de strângere de fonduri din România dedicat exclusiv susținerii educației. Evenimentul își propune să pună în mișcare, cu sprijinul partenerilor strategici, roțile educației, prin susținerea proiectelor educaționale non-formale, care au potențialul de a schimba în bine parcursul copiilor și tinerilor implicați în activități.

 

În 2015, HTC România a participat la numeroase evenimente sportive ca parte a strategiei sale de a susține un stil de viață activ, precum “Maratonul Internațional Brașov”, „Mișcarea face bine” care a avut loc în Brașov, Mamaia și Mogoșoaia și „Triathlon Challenge Brașov”. Mai mult de 7.000 de participanți și aproximativ 35.000 de susținători au interacționat cu produsele HTC prin intermediul display-urilor poziționate în cadrul evenimentelor, produse constând în telefoane HTC One M9, HTC One mini2, HTC Desire 626, HTC Desire 510, HTC Desire 620G, HTC Desire 526G, Desire 820 și HTC Desire 320.