HTC One®, vârf de gamă HTC în 2013, a primit distincția la Global Mobile Award pentru cel mai bun smartphone în cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona, reconfirmând expertiza HTC în design și inovație. Votat de peste 175 de specialiști independenți din industria telefoanelor mobile, jurnaliști și analiștilor de profil, juriul acrediteazâ smartphone-ul prin acest premiu ca fiind cel mai bun din industria telefoanelor mobile.

La un an de la lansare, HTC One rămâne un reper în industria telefoanelor mobile și redefinește standardele de inovație atât prin funcționalități de ultimă generație precum HTC BlinkFeed™ și HTC BoomSound™, cât și prin camera foto UltraPixel și designul elegant cu carcasa din aluminiu, toate acestea revoluționând experiența de utilizare pentru utilizatori din toată lumea.

Peter Chou, directorul executiv al HTC: “Suntem extrem de mândri că HTC One continuă să fie recunoscut drept un smartphone care face regulile jocului în industrie, prin designul elegant, calitatea audio incredibilă și funcționalitățile impresionante. Câștigarea în acest an a încă unui premiu pentru HTC One dovedește că modelul a dus experiența de utilizare la următorul nivel și continuă să diferențieze HTC de competiție. Suntem nerăbdători să menținem succesul prin inovațiile pe care le vom anunța în următoarele luni”.

HTC One a fost desemnat, în cadrul ediției 2013 a Mobile World Congress, cel mai bun model nou de telefon, dispozitiv mobil sau tabletă la Global Mobile Award.