HTC, lider global în designul și inovația în telefonia mobilă, este din nou apreciat pentru smartphone-ul HTC One, odată cu primirea premiului Asociaţiei Europene pentru Imagine şi Sunet, EISA “Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014”. Remarcabil prin corpul robust din aluminiu, ecranul Full HD Super LCD de 4,7 inci şi performanţă avansată în procesarea imaginii, inclusiv funcţia unică HTC Zoe, HTC One continuă să se claseze pe primul loc  în materie de design, experienţă audio şi imagine.

Considerat drept “smartphone-ul pe care toţi ceilalţi vor încerca să-l depăşească în viitor”, juraţii EISA au apreciat HTC One pentru Sense, care “oferă o experienţă unică a utilizatorului, inclusiv BlinkFeed, care oferă un flux personalizat de ştiri, actualizări din reţele sociale, fotografii şi clipuri video.”

Juriul EISA a fost impresionat, de asemenea, de calitatea funcţiilor fotografice ale HTC One, afirmând: “camera principală, de 4 megapixeli, beneficiază de un senzor numit UltraPixel cu sensibilitate la lumină ridicată. Stabilizarea optică a imaginii, suport Macro şi HDR; un număr mare de aplicaţii foto vin preinstalate, precum Zoe, care înregistrează până la 20 de fotografii plus un clip video de trei secunde, pentru a crea galerii instantanee ale momentelor favorite. Boxele stereo frontale beneficiază de experienţa de sunet incomparabilă de la Dr. Dre Beats Audio. Acest smartphone HTC este, într-adevăr, unic!”

Peter Chou, CEO HTC: “Suntem încântaţi că, la şase luni după lansare, HTC One continuă să fie recunoscut drept cel mai bun telefon de pe piaţă. Ne-am luat angajamentul de a continua să inovăm în toate zonele experienţei mobile, iar acest premiu este o mărturie a orelor de muncă depuse de designerii şi de inginerii noştri. Aceştia continuă să dezvolte funcţii importante ce vor ridica experienţa comunicării şi divertismentului mobil la un nivel superior.”

HTC One a primit, până în prezent, nenumărate premii ale industriei, încă de la lansarea sa din februarie 2013, inclusiv GSMA “Cel mai bun dispozitiv mobil, smartphone sau tableba” la MWC 2013, Computex Taipei “Medalia de aur pentru design şi inovaţie”, precum şi o listă lungă de recenzii de cinci stele şi premii editoriale din partea publicaţiilor din toată lumea. Acest premiu ridică încă o dată ştacheta, după ce, anul trecut, premiul EISA pentru cel mai bun telefon cu opțiuni social media a fost câştigat de HTC One S.