HTC, lider global în inovația și designul telefoanelor mobile, a anunță astăzi HTC One SV, cel mai nou model din premiata serie One. Noul model combină viteza crescută 4G LTE, o cameră foto uimitoare și sunetul de calitate cu design-ul uluitor, caracteristic HTC. Telefonul ruleaza HTC Sense™ 4 cu sistemul de operare Android™ ICS, special pentru utilizatorii care doresc un smartphone care poate ține pasul cu programul lor zilnic încărcat.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “HTC One SV anunță noua generație de smartphone performant și cu viteză extraordinară de intenet mobil. Suntem încântați să contribuim la răspândirea rețelelor 4G LTE la nivel mondial, prin modele care le permit utilizatorilor noștri să se bucure de navigare web, streaming de filme și radio pe internet, mai rapid și fără probleme ca niciodată.”

Peformanță ultra-rapidă și de încredere

Cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1,2 GHz, și profitând din plin de cea mai avansată tehnologie a rețelelor mobile, utilizatorul de HTC One SV va profita de streaming video și jocuri de calitate înaltă, și de multitasking lejer.

Utilizatorii HTC One SV nu vor mai rămâne fără spațiu de stocare pentru documente, filme, fotografii și aplicații. Acest apect este rezolvat prin integrarea Dropbox și Skydrive, alături de slotul pentru cardul de memorie Micro SD, care extinde memoria disponibilă până la 32 GB. Grație tehnologiei de vârf NFC și Android Beam, utilizatorii vor putea partaja fișiere direct cu alt dispozitiv NFC, printr-o simplă atingere a telefonului.                                                                                                                 

Cameră foto uimitoare, sunet autentic

Camera foto caracteristică seriei One se regăsește și în HTC One SV. Utilizatorii vor obține fotografii spectaculoase, chiar și în condiții de iluminare dificile, datorită funcțiilor avansate, inclusiv fotografierea în rafală printr-o singură apăsare de buton, sau funcția VideoPic, în combinație cu capacitatea de performanță ridicată chiar și la lumină slabă. Camera foto principală, cu senzor iluminat din spate, cu o rezoluție de 5 megapixeli, sistem optic f/2.0 și beneficiind de tehnologii precum Panorama și înregistrare video HD 1080p, este perfect completată de camera frontală de 1,6 megapixeli, BSI, și cu sistem optic f/2.2 . La lumina asfințitului sau a lumânării, camera frontală a HTC One SV promite un autoportret memorabil.

Sunetul Beats Audio™, disponibil exclusiv pe smartphone-urile HTC, transformă audiția pe HTC One SV, oferind un sunet autentic și la calitate de studio, fie că este vorba despre muzică, jocuri, sau redarea de clipuri video. Sincronizarea și controlul colecției muzicale devin și mai simple, cu noul HTC Sync Manager, pentru o experiență mobilă, adaptată nevoilor utilizatorilor.

Design-ul consacrat

Fidel familiei HTC, cu ecranul tactil super LCD-2 de 4,3 inci, HTC One SV se remarcă printr-un design elegant, cu culori captivante: Albastru de Pirinei și Alb Ghețar. Carcasa din policarbonat este solidă, dar placută la atingere, accesorizată cu dungi marginale argintii sau metalice, iar textura tip rețea asortată îi conferă un aspect premium.

Disponibilitate

HTC One SV va fi disponibil in EMEA din decembrie 2012.