HP a anunțat noi soluții software de virtualizare care simplifică, automatizează și securizează mutarea mașinilor virtuale și a datelor în medii cloud, asigurându-le clienților mai multă agilitate pentru a răspunde oportunităților dinamice de pe piață.

Pe infrastructurile mai vechi, mutarea unei încărcări de lucru a unei mașini virtuale, cum este aplicația Microsoft® Exchange, între centrele de date necesită sute de pași complecși de configurare manuală între dispozitive. Mobilitatea datelor este la fel de provocatoare, pentru că stocarea necesită implementare care consumă spațiu fizic, energie electrică, răcire și investiții în infrastructură, ceea ce îi forțează pe clienți să lucreze cu un singur vendor.

Noile soluții de infrastructură convergentă de la HP ajută la eliminarea acestor probleme, livrând un nivel sporit de agilitate și simplitate:

  • HP Ethernet Virtual Interconnect (EVI) este prima soluție din industrie(1) care simplifică și accelerează interconectarea în numai câteva minute a până la opt centre de date dispersate georgafic, eliminând sarcinile de configurare manuală.
  • Software-ul HP Multitenant Device Context (MDC) livrează un nivel mai ridicat de securitate pentru aplicații cloud destinate unor medii diferite, eliminând pericolul interferențelor între date provenind de la aplicații sau departamente diferite.
  • HP StoreVirtual virtual storage appliance (VSA) crește flexibilitatea, permițând clienților să construiască cu ușurință zone de stocare pe orice server x86 folosind VMware vSphere® sau Windows® Server Hyper-V. Astfel, clienții pot muta datele între servere heterogene, hipervizori și centre de date pentru a îndeplini mai bine nevoile organizației, reducând complexitatea și costurile totale.

“Clienții sunt în căutarea unui mediu virtualizat mai flexibil care permite mobilitatea mașinilor virtuale și a serviciilor de date în companie,” a spus Bethany Mayer, Vicepreședinte Senior și General Manager, Networking , HP. “Tehnologiile unice de virtualizare de la HP soluționează această necesitate, ajutându-i pe clienți să își sporească considerabil agilitatea și să inoveze în ritmul impus de organizațiile lor.”