Pentru a marca cea de-a 20-a aniversare, varianta din browser a Google News primește un redesign care se concentrează pe personalizare prin “agregarea știrilor celor mai importante, a știrilor locale și a știrilor selectate după preferințele personale”.

Cu elemente comune din aplicațiile de Android și iOS, Google News prezintă acum un rând de tab-uri în partea de sus a ecranului sub bara de căutare. Această schimbare face ca site-ul să se asemene cu clientul mobil, după acestea urmând următoarele categorii: Internațional, Local, Afaceri, Tehnologie, Divertisment, Sport, Știință și Sănătate.

Reproiectarea desktopului Știri Google începe cu un antet “Briefing-ul dvs.” care notează ziua/data și temperatura curentă, care poate arăta o prognoză pe patru zile. Google folosește culori pastelate pentru a diferenția titlurile secțiunilor.

Acest redesign este disponibil de astăzi vizitând news.google.com și dând click pe “Aruncați o privire” în partea de sus. Momentan, puteți reveni la vechea interfață de utilizator accesând zona de setări.