Allied Telesis, producator global de solutii securizate de switching IP/Ethernet si leader in implementarea si furnizarea de solutii Triple-Play si infrastructura de retele, anunta lansarea seriei de switch-uri WebSmart cu PoE + GS950 PS care ofera conectivitate cu camere de securitate, telefoane VoIP, cititoare RFID si puncte de acces wireless.

Imbinand simplicitatea switch-urilor fara management cu performanta si fiabilitatea switch-urilor cu management, aceasta serie ofera o solutie ieftina dar sigura si de incredere pentru utilizatorii care doresc sa integreze managementul de la nivelul de baza al retelei lor. Switch-urile din seria GS950PS ofera management usor de utilizat, web-based, care necesita configurare minima permitand in acelasi timp de securitate in cadrul solutiei de retea.

“Aceste produse sunt simplu de utilizat, necesita configurare la nivel minim si reprezinta solutia perfecta pentru puncte de vanzare (aparate POS) sau IMM-uri care necesita PoE +”, a declarat Miodrag Sundic, Director de vanzari CEE. “Capabilitatile PoE + fac aceasta serie de switch-uri ideala pentru camerele de supraveghere zoom-in si access point-uri”.

Seria GS950 PS este disponibila in configuratii de 10, 16 si 48 de porturi Gigabit (AT-GS950/10PS, AT-GS950/16PS si AT-GS950/48PS). Toate cele trei switch-uri suporta PoE + (IEEE 802.3at), cu porturi capabile sa ofere pana la 30W per port. Modelele cu 10 porturi au doua porturi combo SFP, in timp ce modelele cu 16 si 48 porturi includ patru porturi combo SFP, care reprezinta inca un avantaj atunci cand sunt necesare conexiunile pe fibra, cum ar fi in cazul solutiilor DVS.

Odata cu introducerea acestei serii de produse, Allied Telesis devine una dintre putinele companii capabile sa ofere switch-uri WebSmart cu PoE+ de 16 si de 48 de porturi Gigabit. In plus, aceste produse permit un numar dublu de adrese MAC, in comparatie cu alte produse similare de pe piata, raspunzand in acest fel nevoilor retelelor mari de date.