Logitech G lansează noua tastatură mecanică de gaming Logitech G512 și GX Blue, un nou model de switch-uri mecanice. Logitech G512 este o tastatură mecanică de gaming care dispune de performanță ridicată și are un design inspirat din modelele premiate G413 și G513. Tastatura vine cu trei tipuri diferite de switch-uri: Tactile, Linear și GX Blue. Prin lansarea noului model de switch-uri GX Blue, care va fi disponibil și pentru tastatura Logitech G513, se extinde gama de switch-uri mecanice folosite în construcția tastaturilor Logitech de top.

“Suntem încântați să oferim mai multe opțiuni jucătorilor”, menționează Ujesh Desai, vicepreședinte și manager general la Logitech Gaming. “Cu ajutorul a trei opțiuni diferite de switch-uri mecanice, disponibile pentru tastaturile Logitech G512 și G513, gamerii pot alege tipul dorit de switch-uri și experiența preferată de utilizare”.

Tastaturile Logitech G512 și G513 vor avea disponibile trei variante de switch-uri – Tactile, Linear și GX Blue – pentru a se potrivi preferințelor personale ale jucătorilor. Versiunea tactilă asigură o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării, utilă pentru gamerii care preferă taste cu răspuns direct, în timp ce versiunea liniară nu mai oferă acea confirmare tactilă și este preferată în general de gameri profesioniști. Noile switch-uri GX Blue oferă răspuns sonor în timpul apăsării tastelor iar în cazul unei tastări rapide jucătorii pot auzi și simți efectul de acționare.

Dispunând de tehnologia LIGHTSYNC exclusivă dispozitivelor Logitech G, tastatura G512 duce iluminarea RGB la un nivel superior. Iluminarea și efectele de animație pot fi personalizate din aplicația gratuită Logitech Gaming Software (LGS), folosind o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori și patru zone de iluminare.

Tastatura Logitech G512 dispune de o carcasă cu înveliș de aluminiu 5052 care oferă un design premium, subțire și rezistent. De asemenea, dispune de un port USB 2.0 care permite conectarea la orice dispozitiv printr-un cablu USB integrat pentru a oferi transfer de energie complet. Logitech G512 este disponibilă în versiunea Carbon (Negru).

Preț și disponibilitate

Tastatura mecanică de gaming Logitech G512 va fi disponibilă cu trei versiuni de switch-uri, Tactile, Linear și GX Blue, începând din luna iunie 2018, doar pe site-ul oficial Logitech și va avea un preț recomandat de 599 lei. Tastatura mecanică de gaming Logitech G513 cu switch-uri GX Blue va fi disponiblă pe site-ul oficial Logitech începând cu luna iunie 2018, la un preț recomandat de 829 lei. Pentru mai multe informații vizitați site-ul oficial Logitech.