gecadshop.ro intră in campania de Black Friday, cu reduceri semnificative la servicii IT, software Microsoft, Autodesk, Kaspersky, Avira si Trend Micro. Companiile mici si mijlocii in special, dar si consumatorii individuali de software vor avea astfel posibilitatea să cumpere pe 29 noiembrie 2013 servicii IT sau licente cu reducere de pană la 90% pegecadshop.ro. Mai mult, fiecare client va primi garantat un cadou, in functie de valoarea comenzii, printre care tablete, smartphone-uri, eReadere, antivirusi si eBook-uri.

Pentru a fi siguri că prind reducerile, clientii pot adăuga produsele dorite in wishlist incepand de miercuri, 27 noiembrie. Vineri, pe 29 noiembrie, vor fi afisate toate discounturile la produsele din listă.

“Dorim să aducem un plus de beneficii cu ocazia zilei de Black Friday si companiilor. Considerăm că achizitiile eficiente de software vor contribui la cresterea productivitătii oricărei companii, in orice industrie si vor ajuta multe firme să intre in legalitate in privinta utilizării aplicatiilor informatice”, spune Serban Prejoianu, COO la GECAD NET.

Acesta este primul an in care un magazin online specializat pe comercializarea de licente software intră in campania de Black Friday. Reprezentantii gecadshop.ro speră ca in urma acestei campanii, vanzările de software să fie cel putin duble decat intr-un interval de timp similar.