Săptămâna Neagră la elefant.ro continuă. În primele trei zile, 22-24 noiembrie 2013, când momentul Black Friday a avut cea mai mare expunere mediatică, elefant.ro a vândut peste 90.000 de produse și aproximativ 600.000 de români au vizitat mall-ul online.

“Practic, în contextul în care un român cumpără în medie doar o carte pe an, cu reduceri de 50% aplicate de elefant.ro la zeci de mii de titluri, am permis cititorilor ca, într-o singură zi, să își dubleze accesul la produsele culturale. Am avut un impact spectaculos în prima zi de Black Week iar utilizatorii au continuat să revină pe elefant.ro și în următoarele zile în căutarea celor mai bune oferte”, declară Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

Black Week continuă la elefant.ro. Toți cei care vor vizita elefant.ro în această săptămână vor regăsi campanii zilnice cu reduceri masive la cărți, jucării și fashion. În data de 29 noiembrie, toți cei care vor cumpăra de pe elefant.ro vor primi garantat un cadou.

“Am pregătit stocuri pentru o campanie de o săptămână special pentru iubitorii de carte, părinții care vor să cumpere jucării de Sf. Nicolae și pasionatele de fashion. Pentru toți aceștia avem pregătite 100.000 de produse pe care abia așteptăm să le oferim prietenilor elefant.ro la fiecare comandă pe care o vor face în ziua de 29 noiembrie”, adaugă Dan Vidrașcu.

Printre cele 100.000 de produse oferite cadou în ziua de 29 noiembrie 2013, se numără excursii în cele mai frumoase capitale europene (Praga, Paris, Viena), tablete iPad de ultimă generație, bilete la concerte, eReadere Kindle, parfumuri, bijuterii și, bineînțeles, cărți.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are în ofertă, în prezent, peste 100.000 de produse  din 8 categorii diferite: cărți, film, muzică, eBooks, eReadere, jucării și fashion.