F64 Studio, cel mai mare retailer foto-video din Romania organizeaza incepand cu luna septembrie 2013 cursuri pentru obtinerea diplomei acreditate de fotograf. Diploma este recunoscuta pe intreg teritoriul Uniunii Europene si este conforma Standardului ocupational N.C./COR 313106. Cursul se numeste Fotograf pro in 8 saptamani si este sustinut de fotograful profesionist Radu Grozescu.

Fotograf Pro in 8 saptamani da sansa unei profesii pe viata. Detinatorii acestui certificat isi pot infiinta un PFA imediat dupa finalizarea specializarii si pot lucra oriunde in Europa in acest domeniu, spune Alina Marin, organizator F64 Studio.

Cursul este alcatuit din 2 module, DSLR Start si DSLR Pro, obligatorii a fi parcurse pentru obtinerea diplomei acreditate de fotograf. Modulul DSLR Start este programat pentru perioada  03 Septembrie – 03 Octombrie, in timp ce DSLR Pro se va desfasura in intervalul 08 – 22 Octombrie.  Examenul final urmeaza a fi sustinut in luna decembrie, anul curent.

Cele doua module totalizeaza 15 sedinte in care cursantii vor face un periplu prin toate tehnicile de fotografiere: de la portret sau peisaj pana la fotografia publicitara sau cea nocturna. Pe langa tehnica fotografica si formarea automatismelor de manipulare eficienta a aparaturii, cursul vine cu situatii care stimuleaza atentia, creativitatea si antreneaza rabdarea, rigoarea, simtul de anticipatie, rezistenta la efort in conditii de stres, spune Radu Grozescu.

INFORMATII UTILE:

Agenda DSLR Start:

1 – DSLR-ul, functionare, manevrare, setarile aparatului.
2 – Obiectivele, accesoriile obiectivelor.
3 – Expunere, timp, diafragma.
4 – Moduri de expunere, Focalizarea.
5 – Flash-ul, utilizare, accesorii.
6 – Aspectul imaginii, Declansarea, Gestionarea imaginilor.
7 – Portrete in exterior si interior.
8 – Fotografia de eveniment.
9 – Fotografia de calatorie, peisaj, arhitectura.
10 – Fotografii nocturne si macrofotografie.

Agenda DSLR Pro:

1.       Flash-uri multiple, ministudioul transportabil.

2.       Fotografia de produse si food.

3.       Fotografie de interioare.

4.       Portrete cu flash-uri multiple in exterior si interior.

5.       Fotografie de nunta: casatoria civila, sedinta foto, cununia religioasa, restaurant.

6.       Recapitulare, pregatire examen.

Orele de curs au loc in fiecare zi de marti si joi, la Studioul F64 situat pe str. Bucovina nr. 2B, in intervalul 18.00 – 21.00.

Alte detalii despre curs aici: http://www.f64.ro/fotograf-pro-in-8-saptamani-modulul-i-dslr-start-03-septembrie-03-octombrie-2013.html