IBM Security a anunțat că Forrester a confirmat poziția sa de lider în raportul The Forrester Wave: Security Analytics Platforms, Q4 2020. Lansat recent, raportul a evaluat 11 dintre cei mai buni furnizori de soluții de Security Analytic, IBM ocupând locul cel mai înalt în categoria de oferte curentă în comparație cu alți furnizori, analiștii companiei de cercetare de piață subliniind faptul că IBM „construiește o platformă de securitate deschisă pe platforma cloud”.

„Pe măsură ce întreprinderile și-au mutat propriile sarcini de lucru în cloud pentru a profita de amploarea, flexibilitatea și disponibilitatea sa, furnizorii de securitate au început în cele din urmă să urmeze exemplul cu livrarea în cloud a soluțiilor lor de analiză de securitate”, se arată în raport. Potrivit analiștilor Forrester, această schimbare a permis vânzătorilor să lanseze mai rapid noi capacități către clienții lor și să reducă cheltuielile generale de gestionare pentru aceste sisteme.

Raportul Forrester Wave identifică mai mulți diferențiatori pentru ofertele de analiză de securitate ale IBM, inclusiv IBM Security QRadar Advisor cu Watson, capabilitățile de threat intelligence ale IBM Security X-Force și integrarea cu serviciile de securitate gestionate de IBM. În plus, Forrester observă că referințele clienților au apreciat acoperirea globală IBM, suportul tehnic și inovația.

„IBM crede că viitorul securității va fi construit pe tehnologii deschise, native pentru cloud, care permit companiilor să simplifice provocările de complexitate care afectează centrele de operare de securitate de astăzi”, a declarat Justin Youngblood, vicepreședinte IBM Security. „Abordăm această problemă direct cu Cloud Pak for Security de la IBM, care este conceput pentru a conecta securitatea și a introduce AI și automatizarea în instrumentele, echipele și mediile cloud hibride anterioare.”

Descărcați raportul prin pagina de înregistrare IBM aici.

Despre IBM Security

IBM Security oferă unul dintre cele mai avansate și integrate portofolii de produse și servicii de securitate pentru întreprinderi. Portofoliul, susținut de cercetare de renume mondial IBM X-Force, permite organizațiilor să gestioneze eficient riscurile și să se apere împotriva amenințărilor emergente. IBM operează una dintre cele mai largi organizații de cercetare, dezvoltare și livrare în domeniul securității din lume, monitorizează peste 150 de miliarde de evenimente de securitate pe zi în peste 130 de țări și i s-au acordat peste 10.000 de brevete de securitate la nivel mondial.

Sursa: IBM