EXE Software lanseaza esFields, prima solutie mobila de culegere si centralizare a datelor pe baza de formulare configurabile, destinata companiilor din aproape toate industriile, oferindu-le o solutie eficienta, necostisitoare si usor de implementat prin varianta SaaS – Software as a Service.

esFields SaaS vine ca un raspuns la nevoile companiilor de a-si eficientiza activitatile interne prin implementarea unor solutii software specializate si care, in acelasi timp, doresc sa isi protejeze resursele financiare, considerand ca nu este un moment potrivit pentru realizarea unui efort investitional in licente software, infrastructura si echipamente hardware sau in personal dedicat administrarii unei astfel de solutii.

“Avand in vedere dinamica sectorului business, solutiile mobile au devenit indispensabile companiilor care au realizat importanta mobilitatii si a eficientizarii activitatilor de culegere si centralizare a datelor. esFields SAAS reprezinta un pas inainte in satisfacerea nevoilor clientilor nostrii. EXE Software are know-how-ul, competentele, experienta si resursele necesare pentru dezvoltarea, personalizarea si implementarea cu succes a unor astfel de aplicatii”, a adeclarat Sorin Cosmescu, Director General EXE Software.