Novensys a înregistrat la finalul anului 2011 o cifră de afaceri de 28 milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de anul 2010.

Verticalele ce generează în continuare cea mai mare creştere sunt cea de retail, în jur de 30%, urmată îndeaproape de cea de servicii profesionale. În acelaşi timp, proiecte de dimensiuni mari s-au înregistrat şi în industria utilităţilor (gaz, energie electrică, apă).

“Se observă o creştere a cererilor în zona CRM, dar şi a soluţiilor de optimizare a fluxurilor core-business, partenerii noştri devenind conştienţi că soluţiile IT îi pot ajuta să optimizeze costurile în condiţiile păstrării sau îmbunătăţirii serviciilor oferite clienţilor. Pentru  2012 ne propunem să rămânem integratorul nr 1 în retail, la fel ca în ultimii 2 ani, şi în acelaşi timp să investim puternic în dezvoltarea unor soluţii pentru logistică, transport şi distribuţie” a Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

Portofoliul Novensys se va îmbogăţi şi cu alte  soluţii  inovative pentru industrii ca retailul şi serviciile profesionale, soluţii care completează funcţionalităţi de business utile clienţilor către orice fel de dispozitive mobile: terminale mobile industriale, smartphones. “De asemenea, prin preluarea echipei Microsoft NAV a companiei Ager Solutions, competenţele reunite ale celor 2 echipe vor consolida poziţia de lider Novensys în piaţa de soluţii de business din România,  poziţie care a fost deţinută de companie în ultimii 7 ani.” a mai declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

De-a lungul anului trecut, competenţele specialiştilor Novensys au fost recunoscute la nivel mondial, compania câştigând premii importante, printre care amintim: Premiul pentru implementarea cu success a proiectului rovigneta din partea Oracle, premiul pentru “Cea mai mare comandă”, primit de la Psion, obţinerea statutului de membru „Microsoft President’s Club” pe plan mondial, cea mai mare distincţie ce poate fi acordată unui partener Microsoft. O serie de proiecte importante au fost implementate sau sunt în curs de implementare la Synevo, Maguay, Provision, Dedeman ş.a.