EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecom, a implementat soluția SEQR, ce permite plata cu telefonul mobil, în toate magazinele proprii din țară, precum și pe www.eurogsm.ro. În parteneriat cu Seamless România, EuroGsm oferă clienților posibilitatea de a realiza plățile simplu și rapid, cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR.

SEQR este disponibilă gratuit în App Store, Google Play şi Windows Store. Pentru a plăti cu SEQR, clienţii trebuie doar să scaneze codul QR afişat la casele de marcat din magazinele EuroGSM sau la finalizarea cumpărăturilor online şi să valideze plata cu ajutorul codului PIN.

„O tendință actuală, indiferent de domeniu, este digitalizarea, iar EuroGsm, ca retailer în domeniul telecom, este în permanență la curent cu schimbările care au loc atât online, cât și offline, astfel că implementarea unui sistem de plată prin intermediul telefonului mobil a reprezentat un pas logic în strategia de îmbunătățire a experienței clienților”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial al EuroGsm.

Pe langă sistemul de plată în rate disponibil, SEQR vine și ca o soluţie pentru telefonul mobil, aplicaţia comunicând direct cu serverele SEQR şi folosind o tehnologie de verificare a tranzacţiilor similară celei utilizate de bănci. Plăţile cu telefonul mobil prin SEQR se finalizează uşor şi rapid, ceea ce permite şi fluidizarea traficului în magazinele EuroGsm şi îmbunătăţeşte experienţa de cumpărare.

Clienții EuroGsm au astfel la dispoziție un instrument de plată sigur, care nu stochează în telefon nicio informație personală, plata fiind realizată doar prin utilizarea codului PIN. După descărcarea în telefon, aplicaţia SEQR se conectează la contul bancar al clientului uşor şi securizat prin canalele bancare şi devine un instrument de plată complementar, fără costuri adiţionale, sigur, rapid şi uşor de folosit. În plus, utilizatorii au posibilitatea să vizualizeze chitanţele salvate digital şi să acceseze oricând soldul contului.

Câștigă un iPhone 6 cu SEQR și EuroGsm

Pentru a informa clientela despre acest serviciu, EuroGsm desfășoară, în perioada 4 – 31 decembrie 2014, concursul „3 întrebări SEQR”, ce oferă ca premii un telefon iPhone 6, un ceas bluetooth iHealth Activity&Sleep tracker și un acumulator de urgenţă Canyon 2600 mAh microUSB.

Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru aceste premii trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul http://www.eurogsm.ro/SEQR și să răspundă corect la cele trei întrebări referitoare la utilizarea aplicației SEQR. Tragerea la sorţi pentru acordarea premiilor va avea loc pe 6 ianuarie 2015, câştigătorii urmând să fie anunţaţi printr-un e-mail pe adresa de mail specificată în formularul de înscriere, pe pagina de Facebook a EuroGsm, precum şi pe site-ul EuroGsm.