Daca esti pasionat de IT & Management Consultancy si doresti sa iti dezvolti o cariera in domeniu, te invitam sa te inregistrezi  la Consulting Days, pentru participare la ziua dedicata consultantei in IT.

Joi, 14 martie 2013, am pregatit pentru tine sesiuni precum:

Discover IT & Management Consultancy iti va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului, care sunt provocarile unui job, care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Successful steps to a career in IT&Management Consultancy iti va oferi informatii despre procesul de recrutare specific fiecarei arii, cum sa te pregatesti pentru un interviu, ce este un assessment center, precum si tips&tricks pentru un interviu.

– Workshop-uri si studii de caz realizate de catre companiile partenere care vor trata teme precum: How to become an IT Consultant; Internet Marketing – Developing a long term marketing strategy for your website; Business game etc.

Inregistreaza-te aici pana pe 7 martie 2013!

Accesul la eveniment se face pe baza de preinscriere si numai candidatii selectati pot participa.

PS: Recomanda evenimentul Consulting Days si prietenilor! Poti castiga, prin tragere la sorti,  o bicicleta pliabila Puma!

Foloseste acest formular de recomandare.