Entersoft S.A. a câștigat anul acesta premiul “Growth & Investment Activity” în cadrul ceremoniei Business IT Excellence Awards.

Investițiile demarate în acest an demonstrează creșterea sustenabilă a companiei și sunt considerate esențiale în scalabilitatea și competitivitatea companiei. Strategia de investiții a Entersoft S.A. se concentrează pe dezvoltarea de noi produse software în vederea creșterii eficienței clienților companiei, cum ar fi gama de soluții și servicii Entersoft Mobile. De asemenea, compania investește în achiziționarea de noi tehnologii și deschiderea unor noi canele de distribuție cât mai eficiente, atât la nivel local cât și internațional, prin realizarea unor parteneriate avantajoase și prin achiziții.

Business IT Excellence Awards (BITE) este organizat de revista “netweek” în parteneriat cu Laboratorul de Comerț Electronic (ELTRUN) din cadrul Universității Economice din Atena, Grecia. Premiile BITE sunt apreciate pentru standardele ridicate de evaluare pe care organizația le aduce și pentru juriul format din specialiști de renume de pe piața IT locală.

Dl. Antonis Kotzamanidis, CEO Entersoft S.A., a menționat: “Suntem foarte mândri să fim premiați pentru activitatea companiei. Deciziile asupra investițiilor, în special în această perioada marcată de criza financiară și recesiunea din Grecia, necesită nu doar un capital financiar activ, cât și o abordare strategică bună și beneficii vizibile. În cadrul Entersoft S.A. am reușit în perioada 2009-2012, așa-numita perioadă de criză, să ne menținem cifra de afaceri și cota de piață la un nivel ridicat în mediul local și să înregistrăm creșteri semnificative în restul țărilor în care activăm și o profitabilitate ridicată, fără să angajăm credite. De asemenea, am investit în mod constant în dezvoltarea de noi produse, extinzând prezența Entersoft în noi țări și sectoare de activitate”, precizează oficialul.

În România, Entersoft este prezentă din 2008 și numără printre clienții săi companii precum JTI România, Editura Litera International, Grupul Editorial Corint, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources.