System Innovation România reduce cu 30% preţul pentru licenţele SAP  Business One, în urma semnării parteneriatului cu T-Systems Ungaria, liderul pieţei de servicii IT&C din Ungaria, membră a grupului Deutsche Telekom. T-Systems Ungaria este partener strategic al SAP AG în Europa de Sud-Est și acționează ca un centru de distribuție și servicii care oferă soluții personalizate pentru clienții și partenerii din regiune. Parteneriatul cu SAP AG și derularea unor contracte de volum permit obținerea unor preturi de licențiere competitive dar și acumularea competențelor necesare pentru localizarea soluției SAP Business One, pe specificul și legislația fiecărei țări. Beneficiile acestui parteneriat strategic sunt transferate, prin intermediul System Innovation România, și utilizatorilor de SAP Business One din România.

Parteneriatul strategic încheiat cu SAP ne permite dezvoltarea unei rețele de parteneri, alături de care să asigurăm succesul implementărilor soluției SAP Business One în regiune. System Innovation Romania este o companie cu experiență pe această soluție și sunt convins că împreună vom asigura clienților cele mai performate servicii de consultanță, localizare și suport, la cele mai competitive preţuri” afirmă Barna Rátkai , International Sales Manager, International Sales T-Systems Ungaria.

Pentru System Innovation România, implementarea SAP Business One este activitatea principală, iar reducerea costurilor de licențiere cu 30% va avea efecte imediate asupra atractivității ofertei comerciale, cu precădere într-un context în care numeroși jucători locali practică prețuri agresive. „Licențele au un cost relevant în economia unui proiect ERP, iar reducerea acestora cu 30% va face ca SAP Business One să aibă un raport imbatabil cost/funcționalități. Chiar dacă piața locală suferă de lipsa bugetelor, managerii au înteles ca nu au nevoie de o soluție ieftină, ci de una corectă, ca preț și caracteristici și care să aibă un raport preț/beneficii cât mai bun” afirmă Irina Oprea, Director General System Innovation România.

Piața locală de ERP este în dezvoltare continuă și ,conform studiilor, a atins în 2013 o valoare de cca 110 milioane de EUR. În medie, costul licențelor reprezintă  30-35% din valoarea unui proiect, alături de serviciile de implementare/personalizare și infrastructura hardware. Reducerea cu 30%, anunțată de System Innovation România, va permite clienților care aleg SAP Business One derularea unor proiecte mai ieftine și recuperarea mai rapidă a investiției în tehnologie.