Endava va desfășura, începând cu luna martie, programe dedicate absolvenților în departamentele de software development și testare automată ale centrului din Iași. În plus, compania și-a propus să angajeze la Iași 100 de specialiști până la sfârșitul acestui an, dintre care un sfert vor fi juniori.

„Absolvenţii au contracte de muncă încă de la începutul programului de Graduates, iar după o periodă inițială cu sesiuni de training intensiv, programul se finalizează cu lucrul pe proiecte reale, alături de colegi cu experiență, interacțiune directă cu clienții noștri, dar și coaching pe comunicare și leadership. Pentru această ediție preconizăm un număr de 15 participanți în programul de Graduates și așteptăm aplicațiile celor interesați până la data de 6 Martie la adresa graduates.iasi@endava.com, a precizat Adriana Aionițoae, Head of Talent Management & Recruitment Iași, Endava.

De asemenea, compania pregătește programul de internship din luna iulie 2015, destinat studenților facultăților de profil IT, program care implică un training de 6 săptămâni pe diverse tehnologii de interes, utile pe piața muncii. De altfel, internship-ul reprezintă și o sursă de candidați pentru angajare, 30% dintre participanții la programul din vara anului trecut rămânând în companie ca angajați permanenți.