Emanuel Ceciu,  CTO la GECAD NET, este singurul trainer din România prezent la TechEd North-America, cel mai mare eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicații software pe tehnologii Microsoft.

La eveniment sunt așteptați peste 12.000 de participanți din întreaga lume. Aproximativ 60 de traineri recrutați din peste 7000 la nivel global susțin prezentări și asist[ dezvoltatorii de aplicații în cele 4 zile de eveniment. Peste 200 de laboratoare acomodează  alte sute de sesiuni de training și workshops.

“GECAD NET este în acest moment una dintre companiile cu competențele cele mai solide de pe piața românească și acest lucru este certificat și prin invitarea lui Emanuel Ceciu, CTO GECAD NET, la Microsoft TechEd“, spune Cristian Herghelegiu, CEO GECAD NET.

Emanuel Ceciu este certificat MCT (Microsoft Certified Trainer) din 2003 (MCSE pe Business Intelligence din anul 2013).  În anii anteriori, Ceciu a activat ca solution specialist în Microsoft România. La Microsoft TechEd, trainerul român va susține sesiuni practice pe subiecte legate de Cloud (Office 365, Sharepoint, PowerBI) si  Business Intelligence.

GECAD NET oferă soluții și servicii cloud-based prin care companiile pot reduce costurile cu întreținerea infrastructurii IT.