Elit Cugir, important producator si distribuitor din industria carnii si-a imbunatatit activitatea de vanzari si distributie cu HERMES Evolution – lider pe piata de Sales Force Automation in Romania. Automatizand activitatea de presales a peste 90 de reprezentanti de vanzari din toata tara, Elit Cugir castiga in acuratete si devine mai bine conectata la piata, asigurand astfel o crestere organica a afacerii.

HERMES Evolution este un instrument puternic si important care ne sprijina in realizarea obiectivelor noastre si in desfasurarea activitatii de zi cu zi. Implementarea sistemului in cadrul Elit Cugir, a insemnat un pas important in dezvoltarea diviziei de distributie; ideologic, vorbim de o fila noua inscrisa in istoria companiei; practic, a insemnat o schimbare radicala a modului de lucru, a politicii de distributie, si chiar … a imaginii firmei.” a declarat D-na Carmen Trif, director general adjunct Elit Cugir

Cateva dintre cele mai evidente beneficii obtinute de Elit Cugir ca urmare a utilizarii sistemului HERMES includ:

    eliminarea completa (100%) a erorilor de preluare si transmitere catre sediu a comenzilor luate de agenti pe teren; scurtarea cu peste 50% a timpului de livrare a marfii catre clienti; control complet al activitatii desfasurate de agenti pe teren si o mai buna motivare a acestora;recuperarea mai rapida a banilor din piata, gratie mecanismelor de blocare a comenzilor pentru clientii care au facturi neachitate si nu se incadreaza in criteriile stabilite in credit controller;comunicare mai exacta si rapida cu intreaga forta de vanzari prin intermediul sistemului.

Cel mai important castig este eficientizarea productiei in timp real, in functie de comenzile primite pe parcursul zilei prin rapiditatea transmiterii informatiilor din teren. La unele produse avem un ciclu de productie foarte scurt si este important sa stim cat mai exact ce sortimente sa producem si in ce cantitati, in fiecare zi, in functie de cererea reala din piata. Inainte, cand nu aveam la dispozitie, în timp real, informatii consolidate despre comenzile culese pe teren, se intampla deseori sa nu producem suficient dintr-un anumit produs care s-ar fi vandut mai bine.” a mai declarat D-na Carmen Trif, director general adjunct Elit Cugir.

Compania a inceput migrarea treptata a sistemului pe noi categorii de terminale – tablete bazate pe Android, si extinderea cu noi functionalitati de business. Mai exact, compania doreste integrarea modulelor de Targete si de monitorizare si culegere a informatiilor din piata – Merchandising & Marketing.