Produsele Xerox au primit patru distinctii in cadrul editiei din 2017 a premiilor Summer Pick, acordate de Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Cele patru game de imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare (MFP) Xerox – dintre care trei fac parte din portofoliul ConnectKey® lansat anul acesta – au fost premiate pentru functiile de crestere a productivitatii in birouri.

Iata care sunt imprimantele si MFP-urile monocrome si color care au primit o distinctie Summer 2017 Pick Award:

 

  • Xerox VersaLink® B400 a fost desemnat drept unul dintre cele mai bune MFP-uri pentru grupurile de lucru de marime mijlocie, datorita functiilor de imprimare mobila, aplicatiilor ConnectKey si posibilitatilor extinse de imprimare, inclusiv pe medii flexibile.
  • Xerox VersaLink C400 a fost desemnata drept una dintre cele mai bune imprimante color pentru grupurile de lucru mijlocii, multumita aplicatiilor ConnectKey care simplifica si eficientizeaza fluxurile de lucru.
  • Xerox VersaLink C405 a primit distinctia pentru MFP-uri color destinate grupurilor de lucru mijlocii, gratie ecranului touchscreen intuitiv care ofera acces rapid si simplu la aplicatiile ConnectKey.
  • Xerox WorkCentre® 6515 e unul dintre MFP-urile recomandate grupurilor mici de lucru deoarece dispune de un ecran touchscreen usor de utilizat si produce materiale imprimate de inalta calitate, de fiecare data.

 

“Aceste game de echipamente Xerox au fost proiectate special pentru a creste nivelul de productivitate din organizatii,” spune Marlene Orr, senior test technician, Keypoint Intelligence – Buyers Lab. “Xerox VersaLink B400, VersaLink C400 si VersaLink C405 sunt echipamente compacte si au inclusa tehnologia ConnectKey, care le permite utilizatorilor sa simplifice si sa eficientizeze fluxurile de lucru. La randul sau, Xerox WorkCentre 6515 este o optiune accesibila, ideala pentru birourile mici multumita design-ului intuitiv si compact. Nu in ultimul rand, toate cele patru echipamente produc materiale imprimate de inalta calitate, au viteze de imprimare peste medie si sunt compatibile cu cele mai noi tehnologii mobile.”

 

Cele trei echipamente cu tehnologie ConnectKey incorporata fac parte din familia de imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare VersaLink, creata special pentru grupurile de lucru mici.

 

“Suntem o companie care intelege modul in care comunica, se conecteaza si lucreaza lumea. Suntem foarte mandri ca ne-au fost recunoscute eforturile pe care le depunem in fiecare zi pentru a transforma echipamentele traditionale de imprimare in adevarati asistenti pentru locul de munca, conectati si inteligenti,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Workplace Solutions Business Group, Xerox.

 

Premiile Keypoint Intelligence – Buyers Lab’s Pick sunt acordate produselor care au fost supuse unor teste riguroase si care au fost desemnate drept cele mai bune din categoria lor de catre experti si tehnicieni. Buyers Lab este o autoritate globala in industrie si ofera informatii testate si impartiale, date de testare si instrumente competitive de vanzare de peste 50 de ani.