Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București a organizat  o dezbatere despre Strategiile de securitate: de la formulare la implementare, prilejuită de prezentarea cărții cu același nume, aflată în curs de apariție la editura Tritonic.

În contextul actual, lucrarea își propune să ofere elementele fundamentale în dezvoltarea unei strategii de securitate și implementarea acesteia.” a precizat Prof. Univ. dr. Marian Zulean

 

Dezbaterea este organizată de autorii volumului colectiv (prof. univ. dr. Marian Zulean – coord., Monica Oproiu, Costinel Anuța, Silviu Petre, Radu Alexandra, Gabriela Săvuleț, Raluca Halit), în colaborare cu Universitatea din București prin Programul de studii de master „Managementul crizelor” și editura Tritonic. La întâlnire vor participa din partea programului de master „Managementul Crizelor” profesori sau experți asociați, după cum urmează: gen.(rez) Constantin DEGERATU, fost șef al SMG, dr. Adrian BACIU (președinte al Asociației companiilor private de securitate), Aurel BALOI, director general Intergraph, Claudiu DEGERATU, fost director general MApN și director CENCOOP, chestor Andrei GHEORGHE, profesor Cătălin GHINARARU, Universitatea din București, profesor Viorel MIHAILĂ, Universitatea din București, profesor Ștefan PRUNĂ, Academia de Poliție, cadre didactice, cercetători, doctoranzi, studenți, experți din societatea civilă și din instituții guvernamentale.“Masterul “Managementul crizelor” isi propune sa formeze competentele necesare pentru intelegerea, prevenirea si managementul crizelor.“Masterul “Managementul crizelor” își propune să formeze competențele necesare pentru înțelegerea, prevenirea și managementul crizelor. Misiunea acestui program de master este de a forma, în concordanță cu standardele de calitate recunoscute ale Universității din București, specialiști în prevenirea și gestinarea crizelor, analiza și valorificarea informațiilor și managementul proiectelor, care să contribuie la îmbunătățirea sistemului economic și la creșterea organizațiilor publice și private naționale și europene.”  ”  a concluzionat Marian Zulean.

Informații despre master sunt disponibile la adresa – http://www.faa.ro/index.php/studii-tip-master/mastere/mc