Noul serviciu de cloud e-mail security de la Zyxel oferă o opțiune foarte bună pentru clienți, atât în varianta securității în cloud, cât și pentru arhitecturile complexe de rețea care presupun modele de securitate multi-strat.

Înțelegem cu toții beneficiile cloudului și multe organizații au acum o politică “cloud first”. Organizațiile  văd această arhitectura ca fiind mai flexibilă, mai  scalabilă și mai puțin riscantă.” declară Thorsten Kurpjuhn, Market Development Manager Europe la Zyxel

Unul dintre marile beneficii ale cloud-ului public este că acesta este complet în afara organizației. Aceasta înseamnă că puteți accesa software, servicii și date de oriunde, în orice moment. De asemenea, înseamnă că orice s-ar întâmpla în cloud nu va afecta sistemele IT locale. Suplimentar, orice se întâmplă în rețeaua internă, nu va avea impact asupra sistemelor bazate pe cloud. „ a continuat Thorsten Kurpjuhn.

Risc pe termen scurt

Dacă protecția normală, de zi cu zi, pe care o aveți pe sistemele PC și serverele locale, nu este complet actualizată sau nu funcționează corect din anumite motive, veți fi vulnerabil. Chiar dacă acest lucru se întâmplă doar pentru o perioadă scurtă de timp, apare un risc important de expunere a infrastructurii IT .

În situația în care securitatea  este în cloud, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceste probleme de securitate. Amenințările nu mai ajung în rețeaua internă a organizației sau la punctele acces.

Serviciul Zyxel Cloud Email Security este disponibil pe bază de abonament și va oferi o protecție robustă împotriva tuturor tipurilor de malware, a  emailurilor de tip spam și a atacurilor de phishing, înainte ca acestea să fie trimise în rețeaua dvs. Modul de funcționare presupune ca mesajele primite de serverul de e-mail sunt interceptate și trimise către tehnologiile de securitate din cloud pentru verificare.

Securitatea în cloud o opțiune de baza pentru organizații

După cum știm cu toții, infractorii cibernetici sunt mai inteligenți, mai organizați, mai bine finanțați și mai determinați ca niciodată. Ei sunt capabili să găsească noi modalități de penetrare a rețelei dumneavoastră. Cel mai bun mod de a reduce la minimum riscul este de a avea cele mai noi de tehnologii de securitate și de a realiza actualizări permanente pentru acestea. Fără îndoială soluțiile de securitate de tip cloud, facilitează și simplifică procesul de implementare a politicilor de securitate.