Black Friday nu trebuie să fie o vânătoare de oferte motiv pentru care ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, pune la dispoziția clienților platforma “My Black Friday” unde vor fi găzduite produse cu reduceri de până la 90 %. Așadar, pe data de 21 noiembrie 2014, la ora 00.01, se dă startul reducerilor importante cu produse de la magazine de renume în România precum IL Passo, Dressbox, Evohoreca, Diverta, Badabum, Zorile Store, Minifashion, Strada IT și multe altele.

Platforma este împărțită în patru categorii: electroIT, Fashion & beauty, Mom & baby și Hobby & DIY, iar ea devine un real ajutor pentru cei care vor să profite de Black Friday și să își investească banii în produse de care au nevoie. Pentru a beneficia de oferte, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.myblackfriday.ro și în felul acesta ei vor fi abonați la newsletter-ele tuturor companiilor participante, putându-se informa din timp cu privire la produsele comercializate, și vor beneficia de VIP Acces în platformă începând cu ora 23.00. Cu acest beneficiu își vor putea comanda din timp produsele care îi interesează.

În 2013, ContentSpeed a înregistrat 2,66 comenzi pe minut și în opt zile a ajuns la vânzări de două milioane de euro intermediate. Pentru Black Friday 2014, compania estimează că vânzările vor ajunge la aproximativ patru milioane de euro.