Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Audit, Taxes, Legal, IT sau Management Consultancy.

Doresti sa iti construiesti o cariera in Audit, Taxes, Legal, IT sau Management Consultancy?

Atunci fa primul pas si participa la primul proiect al anului din reteaua Talent Network dedicat tinerilor pasionati de aceste domenii.

Ce trebuie sa faci?

Daca:

  • Esti student in ultimul an de studii, masterand sau proaspat absolvent
  • Ai rezultate academice exceptionale obtinute pe durata studiilor
  • Ai expunere internationala prin intermediul studiilor, proiectelor extracurriculare sau activitatii profesionale

Sau

  • Esti implicat in activitati extracurriculare, ONG-uri studentesti sau intershipuri, programe de management trainee, stagii in companii

Te inscrii aici pentru a avea acces la conferinte, workshop-uri si studii de caz organizate de companii de top din Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consultancy.

Fa urmatorul pas in dezvoltarea ta personala si profesionala si vino sa interactionezi cu cei mai buni specialisti din industrie si cu alti tineri talentati la cea de-a doua editie a Consulting Days!

Consulting Days se va desfasura in perioada 12-14 Martie 2013 la Hotel Howard Johnson in Bucuresti.

 

            

Pentru a accesa agenda fiecarei zile, te rugam sa dai click pe ziua care te intereseaza de mai sus.

Vei avea ocazia, in functie de domeniul de interes, sa participi la:

Conferinta generala a zilei – Discover the Industry – care iti va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului de care esti interesat, care sunt provocarile unui job, care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Opportunities Arena –  in cadrul careia vei putea afla mai multe detalii cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor

Workshop-uri si studii de caz realizate de catre companiile partenere care iti ofera oportunitatea de a-ti dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de success in domeniul care te pasioneaza.

Aceste sesiuni le poti gasi in agenda detaliata a fiecarei zilei: Audit, Taxes, Legal, IT sau Management Consultancy.

Inscrie-te acum pentru a avea acces la una din cele 3 zile ale evenimentului: