Cea mai nouă florărie FlorideLux își va deschide porțile în prima jumătate a lunii apriliei, în piața Cipariu din Cluj, într-o zonă frumoasă și ușor accesibilă. Deținătoarea francizei FlorideLux Cluj este Andreea Curutiu, economistă cu experiență și reprezentant zonal al Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume.

Andreea Curutiu, o iubitoare de flori și cunoscătoare a pieței de floristică, a devenit cea mai nouă membră a familiei FlorideLux, după ce a achiziționat franciza FlorideLux din Cluj-Napoca.

„Am transformat pasiunea florală într-o mică afacere de mai bine de 5 ani, și, în căutarea de noi aventuri, am întâlnit familia Floridelux. De ce FlorideLux? Pentru că este o familie, pentru că am văzut oportunitatea de business și pentru că am înțeles că munca în echipă e cheia succesului”, declară Andreea Curutiu, deținătoarea francizei FlorideLux Cluj.

Potrivit reprezentanților florăriei, FlorideLux Cluj își va deschide porțile în prima parte a lunii aprilie și va aduce un suflu nou pentru toți iubitorii de flori și de cadouri.  Întreg conceptul florăriei este unul cu totul inovator, în care creația florală se va îmbina perfect cu tehnologia de ultima oră din domeniul floristicii.

„Asa cum i-am obișnuit pe toți clienții noștri, FlorideLux Cluj nu va fi o simplă florărie, vom crea o oază de frumusețe și culoare în inima Ardealului. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, atenți la cele mai mici detalii  legate de amenajarea interioară. Pregătim și un eveniment de lansare cu totul special, în care frumusețea florilor se va îmbina armonios cu un spectacol de magie și, de ce nu, poate și o surpriză unică în lume”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Prima franciză FlorideLux a fost deschisă  în Brașov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Următoarele francize FlorideLux se vor deschide în curând în Cluj, Arad și Pitești.