ASRock și Kloudian își unesc forțele pentru a ușura conexiunea la distanță dintre dispozitivele tale mobile și PC! Astfel, poţi beneficia de oferta ASRock Cloud – abonament de 3 ani pentru versiunea Profesionala Orbweb.ME (în valoare de $149 USD), un serviciu cloud personal ce în mod normal este disponibil la prețul de $49.99/an. Mai mult, odată cu acest serviciu, vei beneficia şi de un upgrade de o luna pentru pachetul Orbweb.ME Ultimate cu Remote Desktop. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de aceste servicii, este să descarci Orbweb.ME Host şi să foloseşti codul promoțional “ASR2014”, disponibil doar clienţilor ce folosesc o placă de baza ASRock.

ASRock Cloud este rezultatul colaborării dintre ASRock și Kloudian Systems Inc, un furnizor de servicii cloud care se ocupă în principal cu soluții personale de cloud.

“Suntem încântați să lucrăm cu ASRock, unul dintre cei mai mari producători de plăci de bază. Având în vedere dezvoltarea dispozitivelor mobile și creșterea necesității de a ‘fi mereu conectat’, suntem mândri să oferim o soluție puternică și convenabilă ce permite utilizatorilor să profite de libertate dată de folosirea dizpozitivelor mobile” a declarat James Wei, CEO Kloudian. “De mulți ani, ASRock a văzut serviciul cloud personal ca pe o soluție de sharing. Acum, cu ajutorul Kloudian, ASRock și-a îndeplinit în sfârșit visul.” A declarat James Lee, VP ASRock Sales &Marketing.

Întreg serviciul este proiectat să fie uşor de folosit, putând fi utilizat în doar câteva minute. Folosind browser-ul PC sau aplicaţia disponibilă pentru iOS şi Android, poţi să pornesti PC-ul de la distanţă , să accesezi orice fişier de pe acesta sau să faci streaming cu muzică, poze şi filme.

Ţi-ai uitat fişierele pentru prezentare? Loghează-te pe PC de la distanţă şi ia-ţi fişierele de care ai nevoie.

Rămâi fără spaţiu pe dispozitivul tău mobil? Foloseste serviciul de cloud pentru a-ţi transferă pozele şi filmele direct pe PC-ul de acasă.

Încă te lupţi să îţi faci dispozitivele mobile să funcţioneze cu aplicaţiile şi fişierele Windows? Încearcă Orbweb.ME Remote Desktop*. Spre deosebire de alt software cloud ce poate doar să acceseze fişierele din PC, Orbweb.ME Remote Desktop îţi oferă acces total atât pe desktop, cât şi asupra aplicaţiilor şi fişierelor.

Remote Desktop vine cu opţiunea Ultimate package, ce este gratuit doar în prima lună.

Pentru mai multe informații, acceseaza:

http://www.asrock.com/feature/cloud/

Vizualizează prezentarea produsului:

http://www.youtube.com/watch?v=1CY6BCT237Q

QR code pentru ASRock Cloud: