Braşoveanul Paul Bulencea lansează marţi, 21 iulie, la ora 18.30, cartea „Gamification in Tourism: Designing Memorable Experiences”, la Hotelul Kronwel, din Braşov, sala P. Drucker, etajul 3. Lucrarea a fost realizată împreună cu profesorul Roman Egger, directorul Departamentului de Tehnologie în Turism, în cadrul diviziunii de Inovație și Management în Turism a Universității de Științe Aplicate din Salzburg (Austria).
„Este prima carte din lume care analizează modul în care pot fi folosite elementele și conceptele din spatele jocurilor, în construirea experienţelor memorabile în turism“, susţine Paul Bulencea.

Cartea, adresată antreprenorilor, studenților și cercetătorilor interesați de dezvoltarea experiențelor memorabile în turism, cu ajutorul elementelor inspirate din jocuri, va fi lansată în cadrul seriei evenimentelor de tehnologie şi design organizate lunar de Brașov Tech Meetup – o comunitate de freelanceri, programatori și antreprenori locali.
Paul Bulencea va prezenta principalele subiecte tratate în carte, iar participanții la eveniment vor avea ocazia să afle de ce experienţele memorabile reprezintă noul punct de interes al afacerilor în turism și care sunt ingredientele folosite pentru obţinerea lor.

Lucrarea este deja recunoscută și recomandată pe plan internațional de experți în domeniu: recenzie realizată de Žiga Novak, designer de experiențe în turism; B. Joseph Pine II, Co-author, The Experience Economy and Infinite Possibility: Creating Customer Value on the Digital Frontier; Prof. Dimitrios Buhalis, Bournemouth University, UK; Assoc. Clinical Prof. Iis Tussyadiah Washington State University Vancouver, Canada. Opiniile lor sunt disponibile AICI.

 

Date contact speaker: Paul Bulencea, e-mail: paul.bulencea@gmail.com, telefon: 0754.825.005

Despre lucrare: www.gamification-in-tourism.com; Amazon: http://goo.gl/VJ4Nt9