Coca-Cola Bottling Company reinvesteşte economiile de costuri implementând DB2

Cea mai mare companie independentă de îmbuteliere a produselor Coca Cola din Statele Unite foloseşte IBM DB2 10 pentru a accelera performanţele şi pentru a reduce costurile software şi hardware.

„Coca Cola Bottling Company a economisit peste 1 milion de dolari în ultimii patru ani prin reducerea costurilor de licenţiere, mentenanţă şi de stocare prin migrarea de la baze de date Oracle la produse IBM”, a precizat Tom DeJuneas, IT team manager.

„Am reinvestit aceste economii în alte proiecte de business, înregistrând aceleaşi costuri pentru operaţiuni. De aceea, nu trebuie să creştem preţurile produselor oferite clienţilor, ce ne permite să menţinem volumele de vânzări şi cotele de piaţă”.

Adoptarea DB2 10 îmbunătăţeşte performanţele şi accelerează procesele de business. Coca-Cola Bottling Company a înregistrat o scădere semnificativă a timpului de procesare a interogărilor. Astfel, se îmbunătăţesc procesele de Aprovizionare, înregistrându-se creşteri ale timpului mediu de răspuns ale activităţilor SAP de la 30 la 60%, ceea ce accelerează procesul de livrare a produselor.

Pentru a vizualiza modul în care Coca Cola Bottling Company foloseşte IBM software pentru a accelera procesul de aprovizionare, accesaţi http://www.youtube.com/watch?v=qma5TMpxtCY&feature=youtu.be.