One-IT - Solutii IT personalizatePrimul semestru din 2014 a fost unul de bun augur pentru compania One-IT SRL, furnizor de echipamente IT, service și Soluții IT personalizate în Baia Mare și Cluj-Napoca.
Analiza cifrelor din primul semestru al 2014 arată că societatea a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 43%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cu toate că Eurostat (agenţia europeană de statistică) a raportat, recent, cifre îngrijorătoare pentru România, a cărei economie a scăzut cu 0,2% în primele şase luni din acest an, analiştii economici avertizând, la rândul lor, asupra unei recesiuni, ONE-IT a reuşit, prin intermediul produselor şi serviciilor de calitate pe care le oferă clienţilor săi, o îmbunătăţire semnificativă a cifrei de afaceri.

Aproximativ 60% din venituri au provenit din vânzarea de echipamente IT: laptop-uri, servere, PC-uri, tablete, printing şi componente, în timp ce restul de 40% din cifra de afaceri este generată de serviciile şi soluţiile IT furnizate de companie în segmentele small business, corporate şi enterprise. O creştere semnificativă a vânzărilor în această perioadă a fost înregistrată în segmentul echipamentelor IT servere şi a soluţiilor IT personalizate.
–  Printre proiectele şi soluţiile implementate clienților se enumeră: servere cu virtualizare Windows Data Center, back-up centralizat din infrastructura existentă, Cluster servere şi storage cu virtualizare VMware, infrastructură de reţea de cablare structurată şi Thin Clients pentru fiecare utilizator, sisteme de videoconferinţă, soluţii Disaster Recovery, sisteme de criptare şi securizare a informațiilor, soluții HotSpot Wifi  şi multe altele.

Conform managerului companiei One-IT SRL, Nicolae Onţiu, performanţa afacerii pe care o conduce se datorează, în primul rând, serviciilor şi produselor de foarte bună calitate oferite clienţilor, dar şi proiectelor dezvoltate în beneficiul clienţilor One-IT.

„Indiferent de situaţia economică a unei ţări, calitatea serviciilor şi a produselor oferite pe piaţa de desfacere va fi mereu pusă în balanţă. Raportul cost-beneficiu este cu atât mai important în perioade de criză economică când resursele financiare sunt foarte limitate. Tehnologiile noi și soluțiile IT bine implementate aduc un spor de productivitate pentru beneficiar, ceea ce implicit însemnă pe perioadă medie-lungă economie și câștig în plus. Înţelegând acest principiu, ne-am asigurat dintotdeauna să oferim clienţilor noştri servicii şi produse de înaltă calitate, dar la costuri rezonabile. În plus, am încercat mereu să ne pliem pe necesităţile clienţilor noştri şi să adaptăm soluția tehnică oferită în funcţie de tipul de activitate și pentru obținerea unui spor de performanță și productivitate pentru client. Aşadar, şi consilierea, şi comunicarea cu clienţii au făcut mereu parte din portofoliul nostru profesional. Cred că toate acestea la un loc au condus la rezultatele bune obținute recent la noi în companie”, a declarat Nicolae Onţiu, managerul companiei One-IT.

– Mai multe informatii poti sa citesti pe blogul ONE IT.