Charisma ERP, sistemul care poziționează de 3 ani compania TotalSoft în fruntea pieței de ERP din România, include în versiunea 2013 un nou modul de urmărire şi planificare a cash flow-ului. Modulul oferă departamentelor financiare o modalitate vizionară de gestionare a fluxurilor de bani. Noul Cash Flow, permite fixarea targeturilor de plată, de cash, condiţionarea plăţilor în funcţie de încasări şi evaluarea costului de amânare a plăţilor, astfel încât companiile să poate planifica plăţile şi menţine cel mai ridicat nivel de lichidităţi în condiţii de risc financiar şi legal minim.

Charisma Cash Flow pune la dispoziția departamentelor financiare o serie de instrumente avansate pentru sintetizarea informației financiar-contabile și accesarea ei prin intermediul unui tablou de bord unic, simplu de utilizat. Este posibilă vizualizarea cash-ului pe proiecte/centre de cost și vizualizarea plăţilor sau încasărilor până la nivel de detaliu din factură.

Noul modul are o interfaţă intuitivă şi asigură atât o planificare, gestionare şi generare a plăţilor într-un mod standard, care nu necesită configurări suplimentare, cât şi o interfaţă avansată, care permite utilizatorilor o eficienţă crescută prin configutarea şi urmărirea unor linii specifice de plaţi şi încasări precum şi previzionări de lichiditate pe diverse perioade de timp.

“Prin includerea unor facilități cum este cea de previzionarea automată a situaţie financiare la sfârşitul lunii curente şi a celei viitoare, dorim ca soluția să sprijine și mai mult procuparea și deciziile de ordin financiar pe care companiile trebuie să le ia” apreciază Vlad Cristuțiu, Product Manager Charisma ERP.