Magazinul online elefant.ro oferă clienților săi noi avantaje la plata online, datorită parteneriatului pe care l-a încheiat recent cu PayU, cel mai mare integrator de plăți online din România.

Plătind online prin PayU, cumpărătorii magazinului elefant.ro au acces la:

  • Protecție sporită – un sistem antifraudă cu peste 100 de filtre și reguli de securitate prin care pot fi oprite fraudele online.
  • Procedura de comandă mai simplă.
  • Posibilitate de plată în rate – prin carduri cu rate emise de BRD Finance în prezent. Foarte curând vor fi disponibile și plățile prin carduri cu rate Star BT și cardAvantaj.
  • Servicii de suport pentru cumpărători 24 din 24.

“Căutăm permanent cele mai bune soluții care să îi ajute pe clienții noștri să economisească timp, bani și resurse, dar în același timp să primească produse și servicii de calitate excelentă. Tocmai de aceea am ales ca de acum înainte plățile electronice să fie procesate cu ajutorul PayU. Îmbunătățim astfel experiența cumpărătorului care este, conform strategiei elefant.ro, în topul priorităților pentru următorul an”, explică Cristian Herghelegiu CEO elefant.ro.

Clienții elefant.ro își pot simplifica experiența de achiziționare optând pentru plata cu un singur click, indiferent de instrumentul de plată.

“Plățile cu carduri bancare pot fi realizate automat, cu un singur click, dacă la prima comandă clientul optează ca următoarele comenzi să fie realizate prin Pay by Click, metoda lansată de PayU la finalul anului trecut tocmai din dorința de a îmbunătăți experiența cumpărătorului roman online”, explică Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU.

În România, PayU este lider pe piața de plăți online, cu peste 2,8 milioane de tranzactii procesate în 2012 în valoare de 176,4 milioane de euro. Din 2006 până în prezent, compania a procesat 87% din volumul total al plăților online declarat de către jucătorii din piață.

elefant.ro este în prezent, cea mai mare librărie online din Romania, cu peste 65.000 de titluri disponibile. Magazinul, creat în urma unei investiții din partea fondului Greelinght Invest a început să își diversifice oferta propunând clienților săi și produse din categoriile jucării, filme, muzică și electronice (eReadere și tablete).