Este cunoscut faptul că gadget-urile ocupă din ce în ce mai mult loc în fiecare activitate cotidiană legată atât de locul de muncă, dar şi de timpul de relaxare zilnic. De aceea, SigmaNET.ro a realizat un top al celor mai râvnite produse ale momentului ţinând cont în primul rând de recomandările cumpărătorilor.

Vara aceasta s-a purtat fotografia. Aparatul BenQ GH700 este definiţia raportului ideal calitate-preţ, cu o garanţie de doi ani. Foloseşte un senzor CMOS cu rezoluţie de 16 Megapixeli şi are un zoom optic de 21x, la care se adaugă încă 5x zoom digital, pentru orice tip de fotografie, de la peisaje până la portrete sau macro. Cu un card SD, e suficient de încăpător pentru sute de poze.

Dacă vacanţa s-a încheiat sau dacă, dimpotrivă, s-a prelungit, indiferent de situaţie, un telefon Dual SIM este potrivit la casa omului. Fie că-I vorba de o călătorie în străinătate, fie că-i pentru acasă, când trebuie povestit concediul rudelor şi prietenilor cu numere din toate reţelele, un Samsung Galaxy Ace S6802, un smartphone cu Android, cu cameră foto de 5 Megapixeli şi cu o memorie de 3 GB, extensibilă cu ajutorul un card microSD, e cel mai la îndemână.

După o vară caniculară însă, urmează o toamnă cu întoarcerea la serviciu sau la şcoală. Şi niciodată nu strică un echipament nou, fie că e vorba de o tabletă sau de un laptop.

SigmaNET.ro are stoc suficient pentru toţi doritorii de iPad, inclusiv versiunea de 16GB cu capabilităţi 4G. Şi pentru că, dincolo de portabilitate, e nevoie de echipamente de lucru, la un laptop HP Compaq 650 se oferă gratuit o geantă şi un mouse wireless.