Pint.ro (ex RCA-ieftin.ro) își extinde operațiunile în Iași, începând cu luna octombrie a acestui an.

Portalul RCA-ieftin.ro, actualmente Pint.ro, a pornit în 2006 și a devenit în timp cel mai cunoscut site prin intermediul căruia șoferii români pot să compare și să cumpere polițe RCA. De anul acesta, domeniul RCA-ieftin.ro a devenit Pint.ro printr-un proces de rebranding și odată cu această schimbare a venit și diversificarea serviciilor. Pe lângă asigurări, clienții își pot plăti taxa de drum, au la dispoziție un call center non-stop pentru orice întrebare sau problemă și au asistență pentru daune.

Până în prezent, Pint.ro a mai deschis francize în Făgăraș, în 2013, în Sibiu anul acesta în luna august și în Constanța în luna martie 2014. Prezența în aceste orașe a venit ca un demers firesc coordonat cu solicitările venite din partea locuitorilor acestora și opțiunile de dezvoltare a serviciului. Obiectivul companiei este să fie aproape de clienți, de aceea demarează și un proiect prin care va deschide agenții fizice în orașele importante ale țării, iar Iași este unul dintre ele.

Prin intermediul Pint.ro (ex RCA-ieftin.ro), șoferii își pot calcula și compara tarifele polițelor RCA de la toate companiile de asigurări. Cea mai mare parte dintre aceștia aleg să își comande polița RCA online, având posibilitatea să o primească prin intermediul unui curier sau să o ridice dintr-o agenție fizică. Cu deschiderea de noi agenții Pint.ro, în București și alte orașe ale țării, compania vine în întâmpinarea lor cu soluții complete de asigurare: RCA, asigurări de locuințe,  asigurări casco, asigurări medicale de călătorie, asigurări de sănătate etc., dar și servicii conexe. Prin programul de francizare, până la sfârșitul lui 2015, Pint.ro își propune să aibă câte o agenție în fiecare județ.