Panda Security, The Cloud Security Company, anunta ca a castigat locul de onoare in competitia Best Customer Experience 2012, la categoria softurilor pentru comert electronic. Sponsorizat de institutul Best Customer Experience, acest concurs isi propune sa recompenseze cea mai buna calitate si cele mai bune servicii de care beneficiaza clientul in procesul de achizitie. Aceasta este prima editie a acestui concurs, care a permis unui esantion de 2000 de utilizatori din Spania sa faca aprecieri asupra primelor 500 de companii din tara, la 85 de categorii diferite.

Premiile Best Customer Experience Awards 2012 sunt rezultatul unor cercetari riguroase de piata care evalueaza calitatea serviciilor oferite clientilor de catre companiile selectate. Panda Security a castigat premiul pentru Best eCommerce Software (Cel mai bun software pentru comertul electronic) cu un scor total de 723 puncte, cu 44.5 mai multe decat media realizata de ceilalti competitori.

“Suntem onorati sa primim acest premiu care vine din partea utilizatorilor de retail. Este o recompensa a efortului nostru depus pentru a creste satisfactia clientilor” explica Enrique Aguilera, Director Vanzari si Marketing la Panda Security Spania. “La Panda Security suntem concentrati sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri, astfel ca toate produsele noastre sunt concepute sa ofere protective maxima utilizatorilor .”