Paul Williams, cu 24 de ani de experienta, inovare si inventii in securitatea informatiei, expert in investigarea si rezolvarea rapida a crimelor din domeniul cibernetic vine pe 1 octombrie la Provision Day 2015.

Conferintele la care vorbeste sunt tinute de organizatii celebre, cum ar fi FBI, Serviciul Secret al SUA, Departamentul de Justitie, precum si organisme de reglementare in domeniu: Information Systems Security Association, ISACA (Information Systems Audit and Control Association), ASIS (organizatie de varf pentru profesionisti in securitate), The Institute of Internal Auditors (IIA).

Paul Williams va sustine la Provision Day o prezentare cu titlul “Sa inveti din greseli: Amenintari REALE pe care le putem trata mai serios“. Sesiunea va trece in revista istoria un caz major de spionaj industrial prin care s-a preluat controlul unei companii americane din top Fortune 40 printr-un atac persistent avansat cu malware.

Prezentarea va examina multitudinea de mici cauze de baza care impreuna au contribuit la producerea incidentului, la gravitatea si durata acestuia.  Paul Williams va arata cum o serie de mici esecuri ale tehnologiei, educatiei, procedurilor de lucru, impunere de politici, control al accesului, vizibilitate si raportare, precum si tehnici de investigare slabe s-au adunat si au produs pierderi financiare importante acestei organizatii.

Va oferi raspunsuri despre tehnici imbunatatite de aparare care ofera capacitatea de a detecta, opri si preveni atacurile concentrate in medii de retele la scara larga si care reduc semnificativ riscul total provocat de malware-ul avansat.

Paul Williams va sta la dispozitie pe parcursul evenimentului, pentru a discuta si despre activitati importante de hacking profiling efectuate impreuna cu organisme de aplicare a legii din USA.