EuroGsm estimează pentru primul trimestru din 2015 triplarea numărului de facturi de utilități încasate per client în rețeaua națională de magazine prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți. În această perioadă, EuroGsm desfășoară un concurs în magazine pentru promovarea serviciului, iar până în data de 30 martie participanții au ocazia să câștige tablete, telefoane și gadget-uri.

„Odată cu implementarea serviciului un-doi Centru de plăți, numărul facturilor de utilități încasate în magazinele EuroGsm a crescut, iar pentru primul trimestru din 2015 ne așteptăm chiar la triplarea acestuia”,  a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

În perioada menționată, avantajul este de partea celor care achită mai multe facturi, deoarece își sporesc șansele de a câștiga unul dintre cele 6 premii puse în joc. Cei care își achită facturile de utilități (electricitate, apă, gaz) prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți și utilizează cardul de fidelitate EuroGsm, în oricare din magazinele EuroGsm din rețeaua națională, intră în cursa pentru câștigarea de premii ce constau în o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, două telefoane LG G2 Mini, dar și gadget-uri precum brățara Fitbit Flex Activity & Sleep Tracker, boxele Soundbar Bluetooth Kitsound Ovation sau ceasul LG G Watch.

„Implementarea sistemului un-doi Centru de plăți în magazinele EuroGsm reprezintă un pas important pentru noi, acesta fiind unul dintre cei mai puternici comercianți parteneri. Cu această ocazie, dorim să încurajăm promovarea serviciului nostru către clienții EuroGsm, prin intermediul unui concurs dedicat acestora”, a declarat Călin Chira, Director de Vânzari un-doi Centru de plăți.

Extragerea va avea loc în data de 3 aprilie 2015, iar regulamentul integral al concursului este disponibil pe site-ul EuroGsm.

Cei care nu dețin un card de fidelitate EuroGsm își pot crea pe loc unul gratuit, prin completarea unui formular de primire card. Aceștia pot acumula puncte la orice tranzacție, care pot fi transformate ulterior în reduceri de preț la achizițiile de produse din rețeaua EuroGsm.