Zitec dă startul celor cinci programe de internship din cadrul companiei și invită studenții la Târgul de Joburi IT&C 2015, ce va avea loc în perioada 5 – 6 martie la Universitatea Politehnică București (UPB), pentru a afla mai multe detalii despre acestea. În cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenți ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuală.

În total, Zitec va organiza anul acesta cinci programe de internship, axate pe Software Embedded, Web Development (PHP, Drupal, Magento) și Online Marketing, fiecare dintre acestea având durata de 3 luni. Programul Software Embedded va începe chiar de luna aceasta, iar celelalte patru se vor desfășura începand cu data de 1 iulie 2015.

În ceea ce privește structura programelor, acestea vor debuta cu o parte comună, integrată, în care participanții se pot familiariza mai ușor cu modul de organizare, platformele și instrumentele utilizate în cadrul companiei, apoi vor continua cu procesul de dezvoltare a competențelor specifice propriu-zise.

„Ca în fiecare an, suntem în căutare de tineri talentați care să participe în programele noastre de internship și să beneficieze de suportul și îndrumarea unui “mentor” care îi va ajuta să-și dezvolte competențele tehnice specifice într-un cadru structurat de învățare. Participanții vor avea ocazia ulterior să lucreze pe proiecte reale în cadrul companiei”, a spus Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Recrutare reală prin realitate virtuală

Pentru a interacționa direct cu studenții interesați, Zitec va fi prezentă în perioada 5 – 6 martie la Târgul de Joburi IT&C 2015, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul UPB. Pe lângă detaliile despre tehnologiile utilizate și proiectele în desfășurare, studenții vor putea să își creeze și o imagine despre mediul de lucru din cadrul companiei și facilitățile de care ar putea beneficia dacă s-ar alătura echipei, prin intermediul unui tur virtual al sediului.

Tinerii studenți și absolvenți pot afla mai multe detalii despre programele de internship organizate de Zitec în 2015 și prin intermediul proiectelor Stagii pe Bune și Spring IT, organizate în perioada imediat următoare, dar și online, accesând pagina de cariere Zitec și pagina de Facebook Zitec.

„Dacă pe parcursul stagiilor participanții își îmbunătățesc competențele tehnice, dau dovadă de implicare în activitatea pe care o desfășurăm împreună și doresc să continue colaborarea cu noi, îi invităm să rămână în echipa noastră. De altfel, ne dorim ca la sfârșitul acestor programe să creștem echipa Zitec cu cel puțin 15 colegi noi”, a adăugat Florentina Greger.