Canon lasează PowerShot N100, un aparat foto care are la bază un concept cu totul nou. Dotat cu o serie de tehnologii inovatoare, PowerShot N100 transformă imaginile și înregistrările în adevărate povești. PowerShot N100 este primul aparat foto compact de la Canon care dispune de cameră atât în partea frontală, cât și pe verso, oferind astfel posibilitatea de a surprinde expresia celui care se află în spatele camerei, ca parte din aceeaşi amintire. PowerShot N100 este dotat cu tehnologii optice similare cu cele ale aparatelor din faimoasa serie PowerShot S, recunoscută pentru calitatea excepțională a imaginilor.

Captură dublă

Funcţia de Captură dublă a aparatului foto PowerShot N100 permite surprinderea emoţiilor de ambele părţi, într-o singură imagine sau în acelaşi video. PowerShot N100 înregistrează expresia utilizatorului în momentul click-ului şi integrează imaginea acestuia în cadrul surprins în mod normal, prin obiectiv, oferind fotografului rolul de subiect în propria fotografie.

Tehnologia Canon Smart Auto stabileşte, în mod automat, cele mai potrivite setări dintr-un număr de 58 (cincizeci şi opt) de scene diferite (de la apusuri de soare, la zâmbete de copii şamd.), din dorinţa de a surprinde momentele potrivite la timpul potrivit.

Hybrid Auto (Hibrid Automat) permite înregistrarea unor clipuri video de 4 (patru) secunde înainte de fiecare captură. Aparatul PowerShot N100 îmbină cu succes

funcţiile Hybrid Auto şi Captură Dublă, reuşind să înregistreze expresiile faciale ale fotografului cu două secunde înainte şi după declanşare, având ca scop final crearea unui video (720p) din culisele fiecărui experiment foto.

Modul Evidenţiere Poveste reuneşte fotografiile într-un album foto de poveste, organizând conţinutul pe elementele evidenţiate în funcţie de temă, dată sau de personajele predominante, fără ca imaginile să fie supuse unui proces de editare în prealabil. Mai departe, fotografiile din album pot fi selectate, organizate şi partajate uşor şi rapid, în funcţie de preferinţe.

Încărcare şi partajare wireless a poveștilor

Funcţia de conectivitate avansată a aparatului PowerShot N100 permite încărcarea wireless a fotografiilor şi a video-urilor direct pe rețelele de socializare. Conectarea la smartphone-uri se face printr-o simplă apăsare a butonului Conectare la Dispozitive Mobile, distribuirea de conţinut foto sau video fiind posibilă prin aplicația Canon CameraWindow. Butonul de Conectare la Dispozitive Mobile permite, de asemenea, realizarea unui back-up pe site-uri de stocare de tip cloud, cum sunt Google Drive™, sau Flickr™, prin intermediul CANON iMAGE GATEWAY. Folosind aplicația CameraWindow, aparatul PowerShot N100 şi funcţiile sale (zoom, bliţ, declanşator, autodeclanşator) pot fi controlate în mod direct printr-un smartphone.

Calitate excepțională a imaginilor şi video-urilor

Aparatul PowerShot N100 este dotat cu sistem HS Canon, o combinaţie reuşită între procesorul puternic DIGIC 6 şi senzorul CMOS de sensibilitate mare de tip 1/1.7 şi o rezoluţie de 12.1 megapixeli. În ceea ce priveşte obiectivul, acesta oferă flexibilitatea de a surprinde peisaje extraordinare, pornind de la unghi ultra wide de 24 mm, facilitând totodată apropierea utilizatorului de subiecte aflate la depărtare cu ajutorul zoom-ului optic 5x. Obiectivul orientat către spatele aparatului dispune, la rândul său, de o distanţă focală wide de 25 mm, care funcţionează simultan cu partea din faţă şi care este suficient de largă pentru a cuprinde în cadrul un cuplu aflat în spatele aparatului. Stabilizatorul de imagine avansat şi tehnologia IS Inteligent asigură claritatea şi preciza imaginilor, chiar şi pentru cele realizae din mers.

Creativitate la îndemână

PowerShot N100 beneficiază de mai multe moduri de fotografiere automate, special concepute pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor. Pentru fotografiile în care se

doreşte surprinderea subiectului în prim-plan, spre exemplu, se poate crea un efect de profunzime relativ mică printr-o simplă acţionare a modului Defocalizare fundal; astfel, decorul va rămâne estompat, efectul fiind asemănător cu cel din imaginile realizate printr-un aparat SLR. Un alt mod, Creative Shot, mizează pe creativitatea utilizatorului în realizarea a şase versiuni diferite ale aceleiaşi fotografii. Pe lângă acestea, PowerShot N100 pune la dispoziţia fotografului o serie de 46 de efecte de creativitate diferite, grupate în 4 (patru) categorii principale – Monocrom, Retro, Special şi Natural. Toate setările aparatului foto pot fi accesate şi ajustate prin intermediul ecranului tactil rabatabil de 7.5 cm (3.0’’).

Beneficiile aparatului foto PowerShot N100:

Captură dublă, având o cameră orientată către spatele aparatului

Sistem HS pentru rezultate uimitoare în condiții slabe de lumină

Obiectiv ultra wide, cu zoom 5x, IS Inteligent

Mod Evidențiere Poveste

Wi-Fi cu NFC

Ecran tactil rabatabil mare

Hybrid Auto cu captură dublă

Moduri creative