Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a lansat astăzi Xperia E1, un nou smartphone Android care încorporează cele mai noi tehnologii audio de la Sony, alături de inovaţiile în display, design şi conţinut ale companiei mamă. Testările de specialitate l-au recunoscut ca fiind “cel mai bun smartphone din categoria sa”.

“Xperia E1 este un dispozitiv centrat pe muzică, ce combină cele mai bune tehnologii Sony cu un design premium şi un sistem performant”, a declarat Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing, Sony Mobile Communications.

Cel mai bun din categoria sa

Xperia E1 este un smartphone de categorie medie, cu funcţii premium. Este rezistent, are un procesor rapid şi un display performant de 4 inci, oferă viteză mare la transferul de date, o combinaţie de neegalat la momentul de faţă de alt smartphone din categoria sa. Totodată, performanţele şi conţinutul audio îl diferenţiază clar în faţa altor smartphone-uri.

Muzică de calitate pretutindeni

Moştenirea experienţei audio Sony se vede cu ochiul liber la modelul Xperia E1, care îmbină cele mai recente tehnologii. Difuzorul 100Db produce un sunet puternic şi curat, astfel că nici chiar o motocicletă nu va putea acoperi muzica. Setarea ClearAudio+ îmbunătăţeşte automat sunetul şi ajustează nivelurile frecvențelor, în timp ce funcţia xLOUD asigură claritatea sunetelor.

Control intuitiv al aplicaţiei WalkmanTM

Tehnologia Sony WalkmanTM are în spate o moştenire de peste 30 de ani în dezvoltarea experienţelor audio premium şi Xperia E1 beneficiază de ea. Utilizatorii pot schimba melodia uşor prin scuturarea telefonului (funcţia „shake to shuffle”), apasă direct butonul dedicat WalkmanTM pentru deschiderea aplicaţiei, iar cea mai recentă versiune a aplicaţiei “WALKMAN” creează playlisturi ce combină melodii din telefon cu melodii online. În plus, pentru pieţele unde acest serviciu este disponibil, Xperia E1 oferă acces gratuit timp de 30 de zile la Sony Entertainment Network şi la milioanele de melodii.

Display cu imagini curate de 4 inci

Ecranul touch de 4 inci beneficiază de experienţa Sony în dezvoltarea tehnologiilor TV şi a tehnologiilor de display digital şi oferă o experienţă vizuală de calitate. Fotografiile şi filmele utilizatorilor vor fi redate clar, în culori frumoase.

În centrul ecosistemului  Sony

Xperia E1 se conectează prin Bluetooth™ la alte dispozitive Sony, fie că este vorba de căştile SBH20 Stereo Bluetooth™ sau receiverul audio BM10.

Dual SIM, fără compromisuri

Este disponibil şi în varianta dual SIM, care încorporează cele mai noi tehnologii dual SIM de la Sony.

Funcţii cheie Xperia E1  (& Xperia E1dual)

  • Display WVGA (800 x 480) de 4 inci
  • Procesor dual core de 1.2 GHz cu 512 MB RAM şi 4GB spaţiu de stocare
  • Buton dedicat WalkmanTM, funcţie “shake to shuffle” şi navigare rapidă în player
  • Viteză mare la transferul de date cu Cat 14 HSPA+

Disponibil în culorile alb, negru şi mov