Canon Europe, lider global în soluţii de imagistică, vine în sprijinul partenerilor săi, ajutându-i să răspundă mai bine nevoilor consumatorilor ce obişnuiesc să folosească frecvent terminalele mobile, odată cu lansarea CaptureOnTouch Mobile Tool Kit pentru iOS şi CaptureOnTouch Mobile SDK pentru Android. Cele două noi suporturi de dezvoltare software pentru mobile permit partenerilor Canon să creeze aplicaţii. Acestea oferă scanarea documentelor în loturi – pentru echipamentele Canon imageFORMULA, accelerând astfel procesarea capturilor în organizaţii.

Acestea sunt compatibile cu aplicaţia gratuită Canon CaptureOnTouch, ce permite captarea de documente multiple direct de pe terminale cu iOS sau Android şi distribuirea imediată către aplicaţii cloud sau direct în fluxurile de lucru organizaţionale. Cele două platforme de dezvoltare oferă partenerilor Canon posibilitatea de a-şi extinde aplicaţiile existente sau de a crea unele specifice pentru clienţii lor. De asemenea, dezvoltatorii pot introduce funcţii precum scanarea dublă a loturilor de documente, alinierea automată a celor care nu au fost aliniate (oblice), detectarea automată a mărimii paginilor, anularea celor goale şi setarea calităţii scanării[1]. Astfel, partenerii pot oferi clienţilor mai multă uşurinţă, rapiditate şi funcţii precum procesarea comenzilor de vânzări, facturare sau aprobarea cererilor de la departamentul de resurse umane, direct dintr-o singură aplicaţie.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe: “Datorită mobilităţii şi cu ajutorul conectării la servicii cloud într-o continuă creştere, organizaţiile caută tot mai multe soluţii care să le asigure o bună funcţionare a proceselor de lucru în ceea ce îi priveşte pe angajaţii care lucrează de la distanţă, inclusiv de pe terminale mobile. Potrivit studiului intern Office Insights Report[2], angajaţii europeni sunt interesaţi de aspectul mobil, o treime dintre ei lucrând de la distanţă mai des decât în ultimii ani. În plus, aceştia consideră că tehnologia mobilă – precum laptopuri, tablete şi smartphone-uri – este extrem de importantă pentru a-şi face meseria cât mai bine.”

“Canon a lansat aceste două suporturi de dezvoltare pentru a veni în sprijinul partenerilor săi, care acum îşi pot susţine clienţii în selectarea angajaţilor ce pot lucra de oriunde, beneficiind de mai multă flexibilitate. Astfel, aceştia vor putea procesa documente într-un mod mai eficient utilizând tehnologiile de pe echipamentele mobile inteligente împreună cu scannerele noastre imageFORMULA.”

Suporturile de dezvoltare CaptureOnTouch Mobile Tool Kit pentru iOS şi CaptureOnTouch Mobile SDK pentru Android pot fi descărcate de pe site-ul Canon Business Solutions Developer Programme.

Aplicaţia pentru terminale mobile CaptureOnTouch poate fi descărcată din AppStore (iOS) şi din Google Play (Android)[1] Scannerele Canon imageFORMULA ce suportă CaptureOnTouch Mobile şi aplicaţiile dezvoltate folosind CaptureOnTouch Mobile Tool Kit pentru iOS, şi CaptureOnTouch Mobile SDK pentru Android: DR-C125W, P-150 (cu accesorii WU10), P-215 (cu accesorii WU10) şi P-208 (cu accesorii WU10)

[2] Office Insights Report este rezultatul unui studiu independent despre tendinţele în tehnologia de birou, realizat în 18 ţări europene la comanda Canon Europe. Documentarea a constat într-un studiu online în rândul a 1.671 angajaţi, incluzând 300 de factori de decizie, dintr-o gamă largă de segmente de piaţă, plus alte 60 de interviuri telefonice în profunzime, cu utilizatori finali selectaţi din 12 ţări. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi http://www.canon-europe.com/For_Work/In_the_Office/Office_Insights_2013/index.aspx