Canon, lider global în soluţii de imagine, expune la Drupa (3-16 Mai 2012, Dusseldorf) în standul Canon (Hall 8a, C-601) cea mai largă gamă de produse şi soluţii din industrie pentru imprimarea de volum, aceasta fiind prima apriţie publică pentru Canon de la achiziţia Océ, finalizată în Februarie anul acesta. Noul portofoliu de produse atinge opt zone specifice din piaţă, cu scopul de a ajuta vizitatorul să vadă imaginea de ansamblu.
Prin utilizarea a peste o sută de aplicaţii şi studii de caz ale clienţilor Canon, standul a fost conceput să inspire vizitatorii, oferindu-le idei proaspete despre cum să-şi crească afacerea.  Pe lângă furnizarea de instrumente şi tehnologii, Canon va oferi suport afacerilor din domeniul imprimării prin intermediul programului Essential Business Builder Mentoring, lansat recent.
Sunt expune o serie de noi tehnologii inovatoare ce demonstrează puterea noului portofoliu. Noua tehnologie este inclusă pe modelul Océ ColorWave 650 Poster Printer ce vizează piaţa POS; Velocity, o soluţie pentru imprimare de volum mare ce poate imprima până la 500 de coli A0 pe oră, şi un dispozitiv de depozitare a  colilor imprimate, de mare capacitate, ce permite stivuirea cu precizie pentru procesarea ulterioara în alt echipament.
Publicat la Drupa, cel de al patrulea raport Canon Insight See The Bigger Picture – Your customers’ view on the value of print, examinează opinia şi atitudinea cumpărătorilor precum şi aşteptările furnizorilor de servicii de imprimare. Raportul trage concluzii puternice si provocatoare, care vor fi discutate în cadrul seminariilor cu clienţi, susţinute în standul Canon.
“Suntem într-un punct unde imprimarea trebuie să-şi reafirme poziţia de parte integrantă a mixului de comunicare, iar furnizori pentru servicii de imprimare trebuie să lucreze pentru a demonstra randamentul investiţiilor în print devenind consilieri de încredere pentru clienţii lor.  Această perspectivă combinată împreună cu optimismul nostru în viitorul printului şi adăugarea de noi tehnologii, situează Canon într-o poziţie unică de a ajuta furnizorii de servicii de imprimare să evolueze şi să crească.” a declarat David Preskett, European Professional Print Director, Canon Europe. “Vrem să ajutăm clientul să vadă imaginea de ansamblu şi să conştientizeze că business-ul de imprimare înseamnă mai mult decât imprimarea propriu-zisă,”
Zone specializate
Fiecare dintre cele opt zone din standul Canon au fost realizate pentru a stimula clienţilor noştri noi idei, printr-o alăturare a poveştilor de succes, aplicaţii asociate, precum şi consultanţa sau tehnologia ce a permis realizarea acestor succese:
• Photo Print Services – prezintă capabilitatea ‘image capture to output’  unic întâlnită, doar la Canon
• Sign and Display – afişarea tuturor soluţiilor Canon şi Océ de format mare ce îndeplinesc toate cerinţele necesare pentru imaprimarea indoor şi outdoor
• Commercial Print – demonstrează potenţialul cross-media şi permite vizitatorului să-şi conceapă propriile campanii.
• Industrial Commercial Print – promovează atractivitatea personalizării în masă pentru imprimarea tranzacţională şi de promovare, precum şi producţia industrială de cărţi, manuale sau ziare.
• In-House Print – integrarea mediilor de birou, cu instalaţii centrale de producţie pentru a satisface toate nevoile de imprimare ale companiei
• Business Development – evidenţiază programul Canon Essential Business Builder Program (EBBP), care foloseşte experţi independenţi din industrie pentru a ajuta clienţii să-şi îndeplinească obiectivele pe termen lung
• Services and Support – prezintă portofoliul Canon pentru servicii de imprimare profesională
• Canon Enterprise Services – ajută clienţii să-şi modeleze şi să fructifice viziunea propriei afaceri, îmbunătăţind totodată loialitatea clienţilor