Cu o experienta de peste 7 ani, Inotec ofera prin solutia integrata de e-Commerce, IzzIsale, serviciile complete de care orice proiect important de e-Commerce, cu un plan de dezvoltare pe termen lung, are nevoie.

De ce e indicat sa alegi o solutie integrata de e-Commerce?

Daca esti in faza de lansare si dezvoltare a businessului in mediul online e important sa incepi un parteneriat de incredere, pe termen lung, cu o  companie care iti poate oferi:

  • Consultanta specializata permanenta;
  • Facilitatile unei platforme de e-Commerce scalabile si flexibile;
  • Servicii specializate de Marketing Online in domeniul e-Commerce;
  • Garantarea securitatii datelor.

Ce avantaje iti aduc serviciile integrate de e-Commerce?

In cazul in care vei opta pentru serviciile integrate de e-commerce vei avea acces la expertiza tehnica si de business a companiei care iti ofera consultanta in faza de dezvoltare a afacerii – de la ideea initiala, la functionalitatile tehnice de care ai nevoie, la actiunile de promovare in mediul online si offline.

Ce aduce nou IzzIsale la Gala premiilor e-Commerce?

Cu o echipa specializata in dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing online, IzzIsale prezinta, in premiera, e-Commarketing – Serviciile complete de Marketing Online destinate magazinelor online. Aceste servicii completeaza cu succes facilitatile avansate ale platformei de e-Commerce.

Specializarea strategiilor si actiunilor de marketing online pentru zona de e-Commerce se bazeaza pe experienta proiectelor dezvoltate in diverse domenii de activitate: constructii, auto, culinar, cadouri, etc.