Canon Europe, lider mondial în soluții de imagistică, crează noi oportunități de creştere a afacerilor și veniturilor pentru partenerii săi, prin lansarea a patru noi dispozitive multifuncționale recondiţionate A3 (MFD): iR3025Ne alb-negru, iR3045Ne, iR5065Ne și IRC3580Ne color. Cu noile dispozitive Canon, partenerii vor fi în măsură să ofere clienților o gamă mai largă de soluții de imagistică de înaltă calitate, care răspund unei  varietăţi de cerințe în ceea ce priveşte reducerea costurilor, combinate cu performanțe importante de protecţie a mediului înconjurător.

Noile multifuncționale sunt fabricate în Germania, în uzina Canon din Giessen, pentru care s-au folosit 93% din componente deja existente, reducându-se astfel utilizarea de noi resurse şi contribuind la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru face posibilă oferirea de produse recondiţionate la un preț de până la 60% mai mic în comparaţie cu un dispozitiv cu funcționalitate similară, fabricat utilizând componente noi în totalitate.

Matthew Wrighton, Marketing Manager Europa şi Marea Britanie, Canon Europe:‘’ De la începutul  programului nostru de recondiţionare, în 2010, am vândut peste 5.500 de dispozitive în Europa. Conform raportului Office Insights, pentru 98% din organizații informaţia şi tehnologiile de manipulare a documentelor sunt importante pentru afacerilor lor. Dispozitivele noastre recondiționate extind portofoliul de produse disponibile pentru partenerii noștri. Acest lucru le permite acestora să ofere o gamă complexă de multifuncționale Canon de înaltă calitate și de încredere, care răspund unor cerinţe variate de bugete. De asemenea, partenerii noștri pot demonstra şi comunica grija pentru mediu înconjurător și consolida poziția pe piața de specialitate.”

Partenerii se pot baza pe experiența anterioară de vânzare și service pentru iR3025, iR3045, iR5065 și iRC3580 atunci când furnizează clienților cu una dintre multifuncționalele recondiționate, noile ediții  bazându-se îndeaproape pe cele mai vândute modele anterioare. Astfel, partenerii Canon vor economisi timp prețios de instruire, care poate fi investit pentru a-şi crește afacerile. În plus, dispozitivele sunt recondiţionate într-o uzină Canon cu 40 de ani de experiență în fabricarea / producerea imprimantelor, unde se foloseşte un proces standardizat care oferă mașini fiabile pentru a căror performanțe Canon este recunoscut. Acest lucru face din imprimantele recondiţionate Canon o alternativă eficientă şi viabilă versus recondţtionarea efectuată la sediul partenerilor, având astfel oportunitatea de a eficientiza întreg procesul.

Programul Canon de recondiţionare oferă în mod eficient o a doua viaţă dispozitivelor uzate cu ajutorul unui proces complet, realizat în fabrica Canon, unde acestea sunt dezasamblate la nivelul cadrului, verificate și curățate și apoi reconstruite folosind piese deja existente și piese noi. Toate piesele uzate sunt înlocuite cu altele noi, indiferent de starea lor pentru a garanta performanţa iar, ca parte a unui proces specific, imprimantele sunt actualizate pentru a se conforma cu cele mai recente standarde de calitate și reglementări legale.

Dispozitivele din noua gamă recondiționată sunt selectate dintre cele mai bine vândute modele din gama imageRUNNER, care au dovedit calitate și performanță. Un ecran tactil de dimensiuni mari de 7.5 și o interfață utilizator imageRUNNER asigură ușurința de utilizare și accesul la o gamă largă de functionalităţi de gestionare a documentelor și de securitate. Dispozitivele pot fi instalate ca o soluţie stand-alone, ca parte a unui parc de imprimare sau ca parte a serviciului administrare flota (MPS) fiind astfel posibilă integrarea cu soluțiile de management de captare și output, cum ar fi uniFLOW.

Dispozitivele recondiţionate Canon sunt echivalente în ceea ce priveşte aparența, calitatea şi garantia cu o imprimantă complet nouă, asigurându-se astfel că nu se fac compromisuri la nivel de calitate sau responsabilitate față de mediu înconjurător, atunci când se realizează documente critice pentru dezvoltarea afacerilor.

Noua gamă de imprimante recondiționate este disponibilă din aceasta vară.