Canon Europe, lider în soluţii de imagistică, lansează noua serie imageRUNNER ADVANCE 4000, patru multifuncţionale monocrom eficiente ce completează portofoliul de echipamente A3 imageRUNNER ADVANCE. Noile echipamente completează  oferta Canon de dispozitive multifuncţionale, astfel încât companiile, indiferent de dimensiunea lor, să se poată baza pe un sprijin eficient în satisfacerea cerinţelor de zi cu zi.

Odată cu lansarea imageRUNNER ADVANCE din 2009, noua generaţie Canon de platforme pentru prelucrare imaginilor are în componenţă 32 de modele. O parte dintre aceste dispozitive au câştigat prestigioase premii din industrie, inclusiv BERTL şi premii BLI ”Winter Picks” în 2011. Până în prezent, peste 170.000 de unităţi imageRUNNER ADVANCE au fost vândute în Europa şi mai mult de 440.000 la nivel mondial, pentru utilizarea în medii diverse, de la birouri mici până la mari departamente de reprografie din mediul corporatist.

Noile multifuncţionale inteligente Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i, 4035i, 4045i şi 4051i oferă o gamă vastă de viteze de imprimare A3, de 25, 35 şi 45ppm, inclusiv un nou echipement cu viteză de 51ppm.

imageRUNNER ADVANCE 4000

Noile echipamente imageRUNNER ADVANCE 4000 beneficiază de integrare uşoară în mediile de lucru ale clienţilor, precum şi cu soluţiile software de bază, cum ar fi uniFLOW, Therefore şi e-Copy. Acest lucru permite noilor multifuncţionale să fie ideale  pentru utilizarea în grupurile de lucru aglomerate şi departamente mai mici din cadrul companiilor de toate mărimile, care  necesită imprimare monocrom A3 de înaltă calitate, cu eficienţă îmbunătăţită, în condiţii de securitate şi cu economii de costuri, precum şi cu un impact redus asupra mediului.

Susţinând productivitatea la locul de muncă, noua serie imageRUNNER ADVANCE 4000 permite operarea uşoară a dispozitivelor prin intermediul unui ecran tactil color SVGA, cu diagonala de 21,3cm. Procesarea sarcinilor de mare volum se face rapid şi  eficient prin scanare duplex, flexibilitate în manipularea diferitelor tipuri de medii şi printr-o capacitate maximă de stocare a hârtiei de până la 4980 coli. De asemenea, opţiunile avansate de finisare fac mai uşoară producţia internă a unor materiale de calitate. Cu capacitatea de a se integra cu o gamă de soluţii software de captare şi gestionare a documentelor, seria imageRUNNER ADVANCE 4000 poate îmbunătăţi eficienţa fluxului de lucru cu documente.

Seria imageRUNNER ADVANCE 4000 simplifică procesul de control şi reducere a costurilor de imprimare. Noile  multifuncţionale se integrează cu uniFLOW pentru a atribui politici de cost, stabili restricţii, redirecţiona sarcinile de imprimare şi de a genera rapoarte detaliate, pentru a administra cu atenţie costurile de imprimare.

Nivelul sporit de securitate, care permite companiilor să aibă un control suplimentar asupra modului în care informaţiile sensibile sunt manipulate şi tipărite, este, de asemenea, posibil prin uniFLOW Data Loss Prevention (DLP). În plus, opţiunile de autentificare, imprimare securizată, filtrare a cutiilor poştale şi a adreselor, de criptare şi a altor opţiuni de sporire a securităţii asigură companiile că se pot îndeplini cerinţele importante de conformitate, lucruri esenţiale pentru domeniile de asigurări, financiare şi juridice.

Noile multifuncţionale au fost proiectate pentru a ajuta companiile să îşi reducă impactul asupra mediului. Dispunând de  materiale reciclate şi materiale plastice biodegradabile, dispozitivele consumă mai puţin de 1 watt în modul sleep. Ele au un coeficient de consum de energie electrică Typical Electricity Consumption (TEC) foarte mic şi sunt certificate ENERGY STAR®.

Matthew Wrighton, OIP Product Management & Strategy, Canon Europe, a declarat: ”Prin adăugarea noilor echipamente  imageRUNNER ADVANCE, Canon oferă acum un portofoliu complet de dispozitive multifuncţionale A3, care oferă clienţilor  noştri opţiuni suplimentare de viteză, preţ şi funcţionalităţi cu integrare extinsă, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale oricărei afaceri.”

”Succesul gamei imageRUNNER ADVANCE a fost dovedit prin nivelul ridicat al cererii venite din partea clienţilor noştri, ilustrat şi cota de piaţă solidă pe care o avem la echipamente A3 monocrom – 21% în T4 2011. Suntem încântaţi să adăugăm imageRUNNER ADVANCE 4051i, un nou dispozitiv de mare viteză, de până la 51ppm, care va continua să sprijine companiile să fie mai productive concomitent cu producerea de rezultate de înaltă calitate.”

Noua serie imageRUNNER ADVANCE 4000 va fi disponibilă din luna mai 2012.